Volledig scherm
BREDA, Netherlands, 05-07-2019, entertainment, Chasseveld, Guido Weijers © Marcel van Dorst

Guido Weijers bob-bob-bobt op zijn nieuwe Harley en Frans Bauer bedankt de WK-vrouwen

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Frans Bauer bedankt de WK-vrouwen na de verloren finale: ‘In een woord geweldig! En we hebben de beste keepster van het toernooi!’

‘Wie is er vanavond bob-bob-bob’, vraagt Guido Weijers zich af. Wij denken dat hij dat zal zijn.

Sundayvibes, familytime of work, vraagt Tanja Jess zich af en wij vragen dat met haar. Beetje vaag, als je het ons vraagt.

Oud-international Pierre van Hooijdonk droomt al van een overwinning van de Nederlandse voetbalvrouwen op hun Amerikaanse concurrenten. Hij heeft er in ieder geval vertrouwen in, dat is wel duidelijk.

Duncan Laurence geniet nog na van zijn optreden in Paradiso. De winnaar van het Eurovisie Songfestival trad vrijdag op voor een uitverkochte zaal en staat aan de vooravond van een grote tour door Europa.

Ook Guido Weijers kan niet wachten tot het 17.00 uur is. Dan start de WK-finale vrouwenvoetbal. Guido is hun grote supporter en heeft alle attributen bij de hand om de vrouwen toe te juichen.

Vinzzent genoot gisteren van een thuiswedstrijd. De zanger gaf een spetterend optreden op Oosterhout Live waar hij het publiek gek maakte met zijn grote hit Dromendans.

  1. Kamerleden slaan alarm over diepgeworteld wantrouwen van Brabantse boeren in politie

    Kamerleden slaan alarm over diepgewor­teld wantrouwen van Brabantse boeren in politie

    TILBURG - Tweede Kamerleden vinden het 'pijnlijk’ en ‘schokkend’ dat boeren zo'n diepgeworteld wantrouwen hebben tegen de politie dat ze niet de telefoon pakken als ze zijn benaderd door drugscriminelen. Uit de door deze krant gepubliceerde enquête blijkt dat slechts één op de tien boeren de politie inlicht als criminelen hen vragen naar de huur van een stal of schuur voor het telen van wiet of produceren van synthetische drugs.