Volledig scherm
Art Rooijakkers. © ANP Kippa

Guido Weijers over realityshows en Art Rooijakkers heeft heimwee

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Zal Guido Weijers de realityshows op RTL4 missen? Bekijk hier wat hij vindt van de zwoele kampvuurgesprekken. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Mijn kampvuurgesprek

Een bericht gedeeld door Guido Weijers (ja die!) 🍀 (@guidoweijersofficial) op

Ook Frans Bauer leest de krant, al doet hij dat niet alleen...

Guus Meeuwis gooit er nog een concert tegenaan in New York. De show van 23 oktober is inmiddels uitverkocht. 

Oeh, wat zijn Mini&Maxi aan het bekokstoven? Ehh, Frank van der Lende en Hugo Kennis bedoelen we natuurlijk. Zo te zien zijn ze goede maatjes gebleven na Expeditie Robinson. Misschien komt er wel een lekker herfstgerecht aan? We zullen zien. 

Hm, kort maar krachtige beschrijving Domien. Hij kijkt er niet al te vrolijk bij. Hopelijk verloopt de rest van de dag beter. 

Zo, Tanja Jess weet de aandacht wel te trekken. Naakt én met een dode vis op de foto. Althans, we nemen aan dat ‘ie dood is. Het is ook niet zomaar, maar voor een goed doel: een steunbetuiging tegen overbevissing. Dat kunnen we alleen maar toejuichen natuurlijk. 

Lekker gewerkt Rico! De zweetdruppels hangen letterlijk aan z'n neus. Zou ‘ie zich al hard aan het voorbereiden zijn op het gevecht tegen Badr Hari? 

Het is nog geen donderdag, maar Art Rooijakkers gooit er alvast een #tbt in! Wat een fijn zomers plaatje. Zeker met die gure wind en regen buiten. Wij kunnen ook niet wachten totdat dat voorbij is!