Marielle met haar behandelend arts in Rusland.
Volledig scherm
Marielle met haar behandelend arts in Rusland. © Kafoe

Gulle gever doneert tienduizenden euro's aan MS-patiënte Willeke Kafoe

TILBURG - De noodkreet die de vriendin van de zieke Willeke Kafoe vorige week deed in het Brabants Dagblad heeft het gewenste effect. Tientallen mensen doneerden de afgelopen dagen voor de behandeling van de MS-patiënte in Moskou. Onder hen een gulle gever die in één klap meer dan 20.000 euro stortte. 

0 reacties

 1. Supercell in Brabant? ‘Wees voorbereid en neem het zekere voor het onzekere’
  PREMIUM

  Supercell in Brabant? ‘Wees voorbereid en neem het zekere voor het onzekere’

  Er wordt vrijdagmiddag in het oosten van Brabant heftig weer verwacht. Meteorologen praten over een zogenaamde ‘supercell’ met windstoten van ruim 100 kilometer per uur. Moeten we ons zorgen maken? ,,Neem het zekere voor het onzekere en tref een aantal maatregelen. Er valt waarschijnlijk regen en hagel en er zijn enorme windstoten”, zegt Alfred Snoek van Weerplaza. ,,Maar je hoeft niet bang te zijn.”
 2. Somerens burgemeester Blok tijdens verhoor in rechtbank: ‘Ik dacht dat we open, eerlijk en integer met elkaar omgingen’
  PREMIUM

  Somerens burgemees­ter Blok tijdens verhoor in rechtbank: ‘Ik dacht dat we open, eerlijk en integer met elkaar omgingen’

  DEN BOSCH/SOMEREN - Er is tegen haar gescholden. Er zijn uitingen gedaan die niet door de beugel kunnen en de inmiddels ontslagen wethouder Guido Schoolmeesters hield zich niet altijd aan gemaakte afspraken. Somerens burgemeester Dilia Blok was dinsdag tijdens haar verhoor in de Bossche rechtbank uiterst kritisch op de handelwijze van haar voormalige bestuurscollega.