Volledig scherm
© BSR Agency

Guus Meeuwis en management voor grote uitdaging met Groots-concerten begin juni

De reeks van Groots met een zachte G-concerten van Guus Meeuwis in het Philips Stadion staan gepland tussen 10 en 14 juni. Slechts negen dagen nadat de maatregelen van de overheid om het coronavirus tegen te gaan -misschien- beëindigd worden.

 1. De missie van Lieke uit Sint-Oedenrode: 28 keer 650 slaapzakken voor noodlijdend Lesbos
  PREMIUM

  De missie van Lieke uit Sint-Oedenrode: 28 keer 650 slaapzak­ken voor noodlij­dend Lesbos

  Twee gigantische branden zorgden er begin deze week voor dat 13.000 vluchtelingen op het overbevolkte migrantenkamp Moria op Lesbos in een mum van tijd dakloos raakten. Veel mensen sloegen op de vlucht. Nog meer mensen zijn in nood en zitten zonder onderdak en bezittingen. En dus is alle externe hulp, eens te meer, hartstikke nodig. Vijf dertigers uit Sint-Oedenrode en omgeving, onder wie Lieke van Casteren, komen in actie. Ze zamelen slaapzakken in. Heel veel slaapzakken.
 2. Piek corona in Brabant verschuift naar dorpen in de Kempen, ook meer besmettingen in Tilburg en Goirle

  Piek corona in Brabant verschuift naar dorpen in de Kempen, ook meer besmettin­gen in Tilburg en Goirle

  TILBURG - Het aantal coronabesmettingen in Brabant is de afgelopen week, net als in de rest van Nederland, opgelopen. 743 Brabanders testten positief, één persoon werd opgenomen in het ziekenhuis. Gekeken naar het aantal inwoners heeft de gemeente Bergeijk zeer veel coronabesmettingen. Na Delft heeft het gekeken naar inwoneraantal de meeste van Nederland. Ook Eersel, Goirle en Tilburg hebben er relatief gezien veel.