Volledig scherm
De Oranjeleeuwinnen volgden een kookworkshop. © Instagram Oranjeleeuwinnen

Guus Meeuwis heeft zin in showavond drie en Marc van der Linden verkent Riga

BRABANTBYTESKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Brabant Bytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Brabanders. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jan Rot probeert diascanner uit

Jan Rot genoot niet van het mooie weer zondagmiddag. De zanger dook in oude dia's en scande er een aantal in. Waaronder een foto uit de jaren negentig waarin de zanger met een koala staat. 

Eindelijk die diascanner eens uitgepakt... #jaren90 #australië #cuddleakoala

Een foto die is geplaatst door null (@janrotzanger) op

Guus heeft er zin in

Voor de derde keer staat Guus Meeuwis zondagavond op het podium voor zijn Groots met een Zachte G concerten en de Brabantse zanger heeft er opnieuw veel zin in.  Op Facebook schrijft hij: WAUW!! Op  naar show 3!

Toerist uithangen in Riga

Marc van der Linden is op vakantie. De koningshuisdeskundige uit Vught hangt de toerist uit in Riga. En dat bevalt hem prima schrijft hij op Instagram.

Tourist uithangen in Riga bevalt prima!

Een foto die is geplaatst door null (@marcvanderlindenm) op

Het dondert en bliksemt

Voor de derde keer mag DJ Mental Theo zondag het podium op in het Philips Stadion voor de concerten Groots met een Zachte G van Guus Meeuwis. De DJ uit Den Bosch zal wel even misschien op zoek moeten gaan naar droge kleren...

Het dondert en het bliksemt en het regent meters 🍺 Ready voor show 3, tot vanmiddag! 💃

Een foto die is geplaatst door null (@djmentaltheo) op

Frans Bauer weer thuis

Zanger Frans Bauer maakte de afgelopen week een rondreis met zijn fans langs de Spaanse Costa Brava. De zanger had een gezellige week, maar is ook weer blij dat hij naar huis mag. Op Twitter post hij een selfie in het vliegtuig met zijn vrouw Mariska met de tekst Home Sweet Home, er is niks fijners dan je eigen nest. 

Keukenprinsessen Jackie Groenen en Danielle van de Donk

Dat de Oranje Leeuwinnen met Jackie Groenen uit Tilburg (links) en Danielle van de Donk uit Valkenswaard (rechts) goed kunnen voetballen wisten we al. Maar of het ook goede keukenprinsessen zijn, valt nog te zien. De speelsters zitten behoorlijk onder het bloem na een kookworkshop.

‪Wat denken jullie? ‬ ‪Keukenprinsessen =👩‍🍳 / Hou het maar bij voetbal = ⚽️‬ ‪#kookworkshop ‬

Een foto die is geplaatst door null (@oranjeleeuwinnen) op

Miss Nederland sportief op zondagochtend

Nicky Opheij, winnares van Hollands Next Topmodel en Miss Nederland stond zaterdagavond nog te feesten op Lakedance. Zondagavond was de schone uit Handel alweer super sportief. Samen met een vriendin liep ze mee in de Ladiesrun in Eindhoven.

Volledig scherm
Nicky Opheij loopt Ladiesrun in Eindhoven. © instagram.com/nicky_opheij/

Nelis blij met kaart en cadeaubon van fan

DJ en zanger Nelis Leeman maakte een fan zaterdagavond ontzettend blij doordat hij op haar feest kwam zingen. Op Instagram bedankt Nelis zijn groupie Stacey voor de mooie kaart en cadeaubon. 

Dank je wel lieve @stacey_de_lor voor de mooie kaart en de cadeaubon!! 😘😘

Een foto die is geplaatst door null (@nelisleeman) op

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Leonne Zeegers kreeg genderneutraal paspoort in Breda: ‘Als ze mij nu niet geloven, kan ik mijn paspoort laten zien’

    Leonne Zeegers kreeg genderneu­traal paspoort in Breda: ‘Als ze mij nu niet geloven, kan ik mijn paspoort laten zien’

    BREDA - Onder grote belangstelling van de pers is vrijdag het eerste paspoort uitgereikt zonder geslachtsaanduiding op het stadskantoor van Breda. Leonne Zeegers stapte vorig jaar naar de rechter omdat ze niet wenst te kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke identiteit. ,,Ik ben non-binary. Vroeger profileerde ik me sterk als man, dat is stoer met veel grootspraak. Maar soms ben ik ook vrouwelijk, dat is mooier, liever en een beetje slijmerig", verklaart Zeegers.