Volledig scherm
De Oranjeleeuwinnen volgden een kookworkshop. © Instagram Oranjeleeuwinnen

Guus Meeuwis heeft zin in showavond drie en Marc van der Linden verkent Riga

BRABANTBYTESKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Brabant Bytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Brabanders. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jan Rot probeert diascanner uit

Jan Rot genoot niet van het mooie weer zondagmiddag. De zanger dook in oude dia's en scande er een aantal in. Waaronder een foto uit de jaren negentig waarin de zanger met een koala staat. 

Guus heeft er zin in

Voor de derde keer staat Guus Meeuwis zondagavond op het podium voor zijn Groots met een Zachte G concerten en de Brabantse zanger heeft er opnieuw veel zin in.  Op Facebook schrijft hij: WAUW!! Op  naar show 3!

Toerist uithangen in Riga

Marc van der Linden is op vakantie. De koningshuisdeskundige uit Vught hangt de toerist uit in Riga. En dat bevalt hem prima schrijft hij op Instagram.

Het dondert en bliksemt

Voor de derde keer mag DJ Mental Theo zondag het podium op in het Philips Stadion voor de concerten Groots met een Zachte G van Guus Meeuwis. De DJ uit Den Bosch zal wel even misschien op zoek moeten gaan naar droge kleren...

Frans Bauer weer thuis

Zanger Frans Bauer maakte de afgelopen week een rondreis met zijn fans langs de Spaanse Costa Brava. De zanger had een gezellige week, maar is ook weer blij dat hij naar huis mag. Op Twitter post hij een selfie in het vliegtuig met zijn vrouw Mariska met de tekst Home Sweet Home, er is niks fijners dan je eigen nest. 

Keukenprinsessen Jackie Groenen en Danielle van de Donk

Dat de Oranje Leeuwinnen met Jackie Groenen uit Tilburg (links) en Danielle van de Donk uit Valkenswaard (rechts) goed kunnen voetballen wisten we al. Maar of het ook goede keukenprinsessen zijn, valt nog te zien. De speelsters zitten behoorlijk onder het bloem na een kookworkshop.

Miss Nederland sportief op zondagochtend

Nicky Opheij, winnares van Hollands Next Topmodel en Miss Nederland stond zaterdagavond nog te feesten op Lakedance. Zondagavond was de schone uit Handel alweer super sportief. Samen met een vriendin liep ze mee in de Ladiesrun in Eindhoven.

Volledig scherm
Nicky Opheij loopt Ladiesrun in Eindhoven. © instagram.com/nicky_opheij/

Nelis blij met kaart en cadeaubon van fan

DJ en zanger Nelis Leeman maakte een fan zaterdagavond ontzettend blij doordat hij op haar feest kwam zingen. Op Instagram bedankt Nelis zijn groupie Stacey voor de mooie kaart en cadeaubon. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement