Volledig scherm
Guus Meeuwis tijdens de eerste van zijn concertenreeks Groots met een Zachte G in het PSV-stadion. © ANP

Guus Meeuwis is gelukkigste man van Brabant, Jeroen van Koningsbrugge speelt 007 op sloffen

BRABANTBYTESKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Brabant Bytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Brabanders. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jeroen van Koningsbrugge 007

Jeroen van Koningsbrugge, ook wel 'de onhandige James Bond op sloffen' genoemd. 

Marc van der Linden geeft kijkje achter de schermen

Marc van der Linden laat op Instagram zien hoe het er 'echt' aan toe gaat bij RTL Boulevard. Op de achtergrond: hoe mensen in de studio het decor zien. Op het scherm op de voorgrond: hoe televisiekijkers het zien. 

Guus Meeuwis 'gelukkigste man van Brabant'

De eerste Groots met een zachte G-show van Guus Meeuwis vond vrijdagavond plaats in het PSV-stadion in Eindhoven. En dat was een succes, zo blijkt uit de foto die de zanger deelt. Hij noemt zichzelf de gelukkigste man van Brabant en omstreken.

Mental Theo was er ook bij

Dj Mental Theo kreeg de eer om de show van Guus voor een publiek van 35.000 man af te sluiten.

Twan van Gendt viert zijn verjaardag

BMX'er Twan van Gendt viert zijn verjaardag zaterdag op een speciale manier. Ondanks een blessure die hij afgelopen week opliep tijdens een training, gaat hij zaterdagavond alles geven voor het WK BMX. 

Leo Alkemade gaat fietsen

Leo Alkemade geniet van het mooie weer door een fietstocht te maken. Lunch heeft hij niet meer nodig, die komt gewoon aangewaaid. Hij heeft naar eigen zeggen al vijf vliegen in zijn mond gehad, waarvan hij er twee heeft doorgeslikt. Smakelijk!

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement