Volledig scherm
Guus Meeuwis deelt een vakantiekiekje op Instagram. © Guus Meeuwis Instagram

Guus op vakantie in ‘Drankrijk’ en Tiësto wint een tijger

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Tiësto is nog steeds in Canada met zijn verloofde. Vandaag deelt hij een kiekje van hun twee met een cowboyhoed op. Ze zijn op een kermis en zijn aan de grote knuffel goed in de prijzen gevallen. 

Atlete Nadine Broersen heeft een zware training achter de rug. Ze deelt een foto van zichzelf, vlak nadat ze haar benen goed hard getraind heeft. Ze heeft spierpijn en ze is moe, omschrijft ze haar fitlife. 

Guus Meeuwis en zijn schatje Manon Meijers zijn nog altijd aan het roadtrippen door Frankrijk. Uhhh, pardon: Drankrijk. Dat maakt de Tilburgse zanger er zelf van, verwijzend naar al het lekkers dat het land te bieden heeft. Voor wie zich zorgen maakt, is Guus overigens kraakhelder. Hij zal nooit dronken achter het stuur kruipen, ook niet op deze reis.

Zo te zien weet Domien Verschuuren het zelf ook even niet meer. Hij plaatst een foto van zichzelf in de Effenaar, maar daar moet nog een inspirerende quote bij verzonnen worden. Weet jij iets? 

Nou zeg, is dat even toevallig! Waar Domien geen inspirerende tekst weet voor bij zijn foto, deelt Beertje van Beers tegelijkertijd juist een stukje wijsheid zonder beeld.

Volkszanger Frans Bauer weet overal wel voor een feestje te zorgen, maar in eigen provincie is dat voor onze grote vriend al helemaal geen probleem. Kijk hem eens losgaan op Muze Misse! Jong en oud zongen uit volle borst mee in het centrum van Oss. Het is pas feest als Frans is geweest.

Op vakantie met de kinderen: de ene dag geweldig, de andere dag toch ook wel een beetje vermoeiend. Cabaretier Leon van der Zanden kan erover meepraten. 

Wakker worden, er is vuur! Voormalig PSV-speler Memphis Depay houdt zijn jarige vriend eens goed voor de gek. ,,Happy bday to my G!”

  1. Kamerleden slaan alarm over diepgeworteld wantrouwen van Brabantse boeren in politie

    Kamerleden slaan alarm over diepgewor­teld wantrouwen van Brabantse boeren in politie

    TILBURG - Tweede Kamerleden vinden het 'pijnlijk’ en ‘schokkend’ dat boeren zo'n diepgeworteld wantrouwen hebben tegen de politie dat ze niet de telefoon pakken als ze zijn benaderd door drugscriminelen. Uit de door deze krant gepubliceerde enquête blijkt dat slechts één op de tien boeren de politie inlicht als criminelen hen vragen naar de huur van een stal of schuur voor het telen van wiet of produceren van synthetische drugs.