Volledig scherm
© Brunopress

Gwen draagt broeken die goed zijn voor haar seksleven en gaat Johan Vlemmix het circus in?

Brabant bytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Op vakantie wil je natuurlijk een beetje luxe. Daar is Aad de Mos geen uitzondering op. Hij laat zich graag rondrijden door de stad in een bijzonder vervoersmiddel. Of toch niet...?

Hij heeft al allerlei verschillende soorten baantjes gehad maar gaat hij nu ook nog het circus in? Johan Vlemmix houdt het een beetje mysterieus met alleen de ‘groetjes uit Roosendaal’ maar uit deze foto met oud circus Renz directeur Milko Steijvers maken wij toch wel spannende plannen op...

Het stadion waar ze ooit begon is nog steeds bijzonder voor haar. Morgen staat ze tijdens de EK kwalificatie ronde weer in het Philips stadion tijdens de wedstrijd tegen Rusland en Daniëlle van de Donk kan niet wachten tot het zo ver is.

Modebewust als ze is, poseert Gwen van Poorten vandaag aan een bar in een witte blouse en hoge spijkerbroek. Ondertussen lijkt het erop dat ze een sneer uitdeelt naar een reaguurder van een paar weken geleden. Ze droeg toen ook zo'n broek waarop iemand het nodig vond te zeggen dat die broek niet goed was voor haar seksleven. Daar had ze toen al een passend antwoord op. Nu laat ze zien dat ze zich er nog steeds niets van aantrekt.

Voor Jacqueline en zus Anne Govaert van de Tilburgse band Krezip zijn het spannende tijden. Nog 17 nachtjes slapen en dan staan ze in de Ziggo Dome. Ze hebben er zin in.

Johan Vlemmix deelt een foto uit vroeger tijden.  Het is even schrikken voor hem: een mol onder zijn neus.

OG3NE was vanochtend vroeg uit de veren. De zussen waren te gast bij de Ochtendshow. 

Tanja Jess gooit deze maandagmorgen met een medicine ball van vier kilo. Goed voor de gezondheid.