Volledig scherm
© ANP Kippa

Gwen van Poorten legt het nut van een plakbh uit en Sylvie Meis draagt mega-trui voor goede doel

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Op de selfie van Gwen van Poorten is een klein stukje van haar plakbh te zien. Die kans grijpt de presentatrice mooi aan om haar volgers uit te leggen wat een plakbh is. 

Corry Konings heeft een gouden ketting met een hanger gekregen van Chantal Janzen. Ze schrijft bij haar foto, waarop ze poseert met het sieraad, dat ze er super blij mee is en dat ze hem nooit meer af doet.

Duncan Laurence keek ontspannen naar de eerste halve finale. Het is bijna tijd voor Duncan zelf om aan de slag te gaan, maar tot die tijd vermaakt hij zich prima.

Het haar van Tanja Jess zit weer perfect in de krul dankzij een nieuw haarstuk. Als je haar maar goed zit!

Sylvie Meis is vandaag gehuld in een mega-trui. En dat allemaal voor het goede doel!

DJ La Fuente kan bijna niet wachten totdat het festivalseizoen begint. Hij heeft de nodige feestjes weer op zijn agenda staan.

5683, 5683. Giel de Winter heeft de perfecte manier gevonden om nooit meer zijn pincode te vergeten.

Hoewel de Hulk meestal groen wordt door woede, pakt dit bij Rico Verhoeven helemaal anders uit. Hij verandert in een fanatieke Hulk dankzij het spelletje Fortnite.