Volledig scherm
Gwen van Poorten © Marco De Swart

Gwen van Poorten vindt haar ‘Shetlander’ een blijvertje en Frans Bauer wordt levend standbeeld

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Gwen van Poorten heeft sinds een tijdje een nieuwe look: de presentatrice heeft een pony laten knippen. Ze gaf haar nieuwe kapsel al snel de bijnaam ‘Shetlander’ en vandaag heeft ze besloten dat ‘ie een blijvertje is, zo schrijft ze bij een zwart-wit kiekje.   

Voor de actie ‘Nederland staat op tegen kanker’ transformeert Frans Bauer in een levend standbeeld van Antoni van Leeuwenhoek. Hij is te bewonderen bij de Parade in Den Bosch.

Dat de Formule 1 volgend jaar terugkeert naar Zandvoort is Guus Meeuwis niet ontgaan. “Ladies & Gentlemen: WE’VE GOT HIM!” postte de Tilburger vandaag euforisch op Instagram. De zanger probeerde eerder tevergeefs de Formule 1-wagen van Max Verstappen naar de Ziggo Dome te halen voor zijn shows. Of Meeuwis op zal treden tijdens de Grand Prix van Zandvoort is nog onbekend. 

Kickbokser Rico Verhoeven werd vanmorgen wakker met een grote glimlach, zo laat hij aan zijn Facebookvolgers weten. Deze week verschijnt namelijk de nieuwe Linda, waarin Verhoeven uitgebreid vertelt over zijn relatie, zijn jeugd, zijn ouders en zijn kinderen. We zijn benieuwd hoe snel de 179ste editie van Linda de winkel uit zal vliegen. 

Booty time met DJ La Fuente. De Eindhovense dj laat op Instagram het achterste van zijn Ferrari zien. Naast deze Ferrari 458 Spider beschikt La Fuente ook over een McLaren GT4 Clubsport en een Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S.

Guido Weijers lijkt een cursus ‘omdenken’ te hebben gevolgd. De cabaretier uit Breda plaatste een diepzinnige tekst op zijn Instagramaccount: ‘Sommige mensen dragen iets bij, die laten iets na op deze wereld. Andere mensen op deze wereld die laten het na, om iets bij te dragen.’ Stof tot nadenken.