Volledig scherm
© ANP

Gwen wordt wakker met een prachtig uitzicht en Nieky is druk aan het klussen

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Wakker worden met dit uitzicht, wie wil dat nou niet? Gwen van Poorten leeft haar droom.: ,Als je de zon ziet opkomen vanuit je bed is je jetlag een cadeautje.‘’ 

Nieky Holzken is druk aan het klussen in zijn nieuwe huis. Nieuwe huis? Ja, je leest het goed. Maar niet getreurd. Hij bevestigde eerder al dat hij ‘gewoon in Helmond blijft wonen’. 

De Dwergkeeshond Lourdes van Frans Bauer heeft sinds drie dagen een rolstoeltje. Ze kreeg afgelopen zomer een ruggenmerginfarct, waardoor ze aan beide achterpootjes verlamd raakte. Toch kan ze nog weer aardig bewegen door het achterstel op wieltjes en fysiotherapie. Hieronder kan je zien hoe ze dat doet.

‘Oom’ Guido Weijers racet door de woestijn op een quad in Egypte met zijn jongste familieleden. Aan zijn blik te zien vindt hij het net zo stoer als zijn neefje. 

Dionne Stax is bij een fotoshoot voor persfoto's bij het AVROTROS-gebouw. ,,Wat een glamour”, schrijft ze op Instagram.