Hank en Odette Perrée maken er het beste van.
Volledig scherm
PREMIUM
Hank en Odette Perrée maken er het beste van. © Hank en Odette Perrée

Hank en Odette hopen Honduras snel te verlaten: ‘Als we maar niet vast komen te zitten in de VS’

ROATÁN - 8500 kilometer. Het is overduidelijk: Hank Perrée en zijn vrouw Odette zijn letterlijk ver van huis. Heel ver. En de vraag is of ze vandaag, woensdag, weer huiswaarts kunnen gaan. Het getrouwde stel, dat 52 jaar in Breda woonde, houdt hun hart vast.

,,Maar bang zijn we niet. Allerminst", klinkt het aan de andere kant van de telefoon. Hank, 56 jaar oud, vertrouwt honderd procent op de besluitvorming van de regering van Honduras. Samen met zijn vrouw Odette (57) landt hij zes weken geleden op een nabijgelegen eiland: Roatán. Het nog coronaloze Roatán, dat wel. Ze komen er al jaren.

 1. Acht verdachten aangehouden na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda
  VIDEO/UPDATE

  Acht verdachten aangehou­den na bedreiging op camping Aalst in Gelderland in Best, Vught en Rotterdam, verdachten o.a. uit Eindhoven en Breda

  BEST - Een auto is zondagmiddag na een achtervolging door de politie tegen een boom gebotst op de Schansweg in Best. De politie heeft met getrokken wapens de verdachten uit de auto gehaald. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Drie mannen zijn aangehouden. De omgeving werd afgezet.
 2. Angstige momenten tijdens wilde achtervolging Zaltbommel; soms scheelde het een haartje
  PREMIUM

  Angstige momenten tijdens wilde achtervol­ging Zaltbommel; soms scheelde het een haartje

  ZALTBOMMEL/WAARDENBURG/VELDDRIEL - ,,Dat was wel even schrikken en vooral indrukwekkend.” Natasja de Jong uit Rossum en haar vriend reden zaterdagavond over de Van Heemstraweg van Rossum naar Zaltbommel toen ze ineens allemaal zwaailichten op zich af zagen komen. Voorop reed een auto met een aanhangwagen. Het was de slotfase van een wilde achtervolging met - gelukkig alleen - veel blikschade.