Hans Teeuwen reageert op Nashville-verklaring met banaan in mond en Frans Bauer heeft naalden in zijn rug

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Volledig scherm
Hans Teeuwen reageert op eigen wijze op Nashville-verklaring. © Facebook

Dit artikel wordt gedurende de dag geüpdatet.

Hans Teeuwen reageert op geheel eigen wijze op de Nashville-verklaring, waar vandaag veel ophef over is. In verschillende steden werd de regenboogvlag gehesen, nadat duidelijk werd dat SGP-voorman Kees van der Staaij het pamflet ondersteunt. De cabaretier zingt er nu over. 

Frans Bauer moet heel wat ondergaan tijdens zijn reis in China. Als hij met naalden in zijn rug plat op een bankje ligt tijdens een typische Chinese behandeling, schrijft hij dat het gaat om ‘angsten overwinnen’.

Een velvet pak wat super lekker zit. Wat wil een mens nou nog meer? Lonneke Nooteboom heeft in ieder geval niet veel meer nodig om gelukkig te worden. Alhoewel, Dior sneakers kunnen natuurlijk altijd...

Een foto die is geplaatst door null (@lonnekenooteboom) op

Er zit een nieuw spannend project aan te komen voor Mari van de Ven. Iets met een make-over. Daar houdt Mari natuurlijk wel van. 

Een foto die is geplaatst door null (@marivandeven) op

Dominee Maarten Klaassen, verbonden aan de Protestantse Kerk in Nederland (PKN), wordt niet erg geliefd door Raymond van de Klundert. Na het hele gebeuren rondom de omstreden Nashville Verklaring, deed hij in Trouw de uitspraak: ,,Natuurlijk mogen mensen uit de kast komen. Maar ze hoeven er ook weer niet bovenop te gaan staan.” Daar is Kluun het overduidelijk niet mee eens.

Een foto die is geplaatst door null (@raykluun) op

Zijn ze nou zo bang om te verbranden? Of zijn ze ingesmeerd met een of andere geneeskrachtig natuurlijk stofje? Dat is nog niet helemaal duidelijk. Maar Mental Theo heeft het overduidelijk naar zijn zin op zijn vakantie met zijn lief.

Een foto die is geplaatst door null (@djmentaltheo) op

  1. 56 Brabantse politici op zowel lijst van Provinciale Staten als Waterschappen
    Kaartje

    56 Brabantse politici op zowel lijst van Provincia­le Staten als Waterschap­pen

    In Noord-Brabant zijn er 56 politici die zich kandidaat stellen voor zowel de Provinciale Staten als de Waterschappen. Dat is 11,3 procent van de ruim 500 Brabantse kandidaten, blijkt uit cijfers van LocalFocus en Open State. In heel Nederland zijn het er ruim een op de tien kandidaten die op beide lijsten staan. Elke provincie kent wel een aantal van die kandidaten, maar het verschilt sterk per regio om hoeveel mensen het gaat.