Volledig scherm
Rico Verhoeven. © ANP

Hans Teeuwen rijdt op een haan en Rico Verhoeven klimt in een torenkraan

BRABANTBYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel word gedurende de dag bijgewerkt.

Hij noemt zichzelf een controlfreak. En dus klom Rico Verhoeven zelf in een torenkraan om het nieuwe zwembad op zijn plaats te hijsen. Want, zo meldt hij, als controlfreak doe je het liefst alles zelf. Of hij echt het zwembad op zijn plek heeft gezet, valt te betwijfelen, maar een leuke video is het wel. Overigens heeft hij, als hij echt alles zelf wil doen, nog wel heel veel werk om zijn tuin op orde te krijgen.

Hans Teeuwen voelt zich weer even kind. In een attractiepark kan hij het niet laten om ook even een rondje te rijden op een haan. Of hij er heel veel plezier aan beleefd heeft, valt te betwijfelen. Hij kijkt op zijn video niet heel vrolijk.

Een extra bijzondere dag voor Xander de Buisonjé en zijn vrouw. Sophie is sinds drie dagen officieel moeder van Céla-Lynn. Het meisje kwam via een draagmoeder ter wereld.,,Hoe cru het ook klinkt, want het is biologisch gezien wel mijn kind, moest ik haar adopteren”, schrijft ze. Sophie en Xander kozen voor een draagmoeder omdat artsen Sophie hadden afgeraden om nog zwanger te worden, nadat in 2013 een tumor uit haar buikholte werd verwijderd. 

Als het aan Frans Bauer ligt, is het iedere dag Moederdag. Hij is ontzettend dankbaar voor de vrouw die hem op deze wereld heeft gezet.

Ook Nasrdin Dchar zet zijn moeder in het zonnetje. Hij houdt haar stevig vast en geeft haar een dikke pakkerd.

Beertje van Beers en haar moeder vieren deze speciale dag in kleur. 

René Schuurmans wenst iedereen een fijne Moederdag en maakt daarbij ook even reclame voor zijn nieuwe single.

Volledig scherm
Frans Bauer en zijn moeder. © Instagram / Frans Bauer
  1. Is de introductieweek in het Eindhovense nachtleven en een bad van bier nog een beetje te betalen?

    Is de introduc­tie­week in het Eindhoven­se nachtleven en een bad van bier nog een beetje te betalen?

    EINDHOVEN - Nog voor ze hun eerste drankje bestellen, is er voor sommige studenten al een flinke hap uit hun bierbudget voor deze week. Wie geen slaapplek heeft bemachtigd in een studentenhuis, moet 40 euro neerleggen voor een bedje in het Studentensportcentrum. Verder betaalt iedere student 120 euro voor deelname aan de introductieweek. Daarvoor krijgen ze een week vol activiteiten en feestavonden en drie maaltijden per dag.