Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP Kippa

Hans Teeuwen speelt voor badmeester en Art Rooijakkers moet vlug naar de wasstraat

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag aangevuld.

Hoewel het hier de komende dagen onwijs lekker weer wordt, zocht Beertje van Beers de zon op in California.

Art Rooijakkers geeft een belangrijke les aan de volgende generatie. Want vogels tjilpen niet alleen, ze poepen ook heel de auto onder.

Mocht Art Rooijakkers nog hulp nodig hebben met het schoonmaken van zijn wagen, kan hij altijd de hulp nog inschakelen van DJ La Fuente.

Zanger Vinzzent was er vanochtend vroeg bij. Hij was te gast bij het ochtendprogramma van RADIONL, Morgenstond. Helaas was Vinzzent wel zijn stem  ‘vergeten’.

Hans Teeuwen kan zich maar al te goed inleven in een ander. Het is maar goed dat de cabaretier niet echt badmeester is geworden.

  1. Pvda en CDA grootste partijen in Oost-Brabant, bekijk hier de uitslag van jouw gemeente

    Pvda en CDA grootste partijen in Oost-Bra­bant, bekijk hier de uitslag van jouw gemeente

    De uitslagen zijn binnen. De PvdA en het CDA hebben beiden in negen gemeenten in Oost-Brabant de meeste stemmen behaald. Asten springt er in de uitslag bovenuit. Het is de enige gemeente in Nederland waar 50PLUS de meeste stemmen behaalde en de plaats waar 50PLUS-voorman Toine Manders vandaan komt. Het lijkt erop dat de partij voldoende stemmen heeft gekregen en Manders een zetel in het Europees Parlement krijgt.