Volledig scherm
DJ Hardwell achter de draaitafels bij een eerdere editie van The Flying Dutch. © ANP Kippa

Hardwell en Armin van Buuren eerste DJ's met eigen 3D-actiefiguur en Memphis is naar de kapper geweest

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de nieuwe rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Xander de Buisonje is met zijn gezin op vakantie en zijn zoon heeft hun vakantiewoning omgetoverd tot een chique restaurant, waar hij zowel de ober als de chef is. Xander ziet zijn zoon nog wel naar de Hoge Hotelschool Maastricht gaan en hoopt dat hij het daar langer volhoudt dan hijzelf. 

Hardwell en Armin van Buuren hebben een primeur! Ze zijn wereldwijd de eerste DJ's met een 3D-actiefiguur van henzelf. Wie wil zo'n leuk poppetje nou niet op zijn bureau hebben staan? Ze lijken net echt! 

Een nieuwe week, een nieuw kapsel. Althans, als het aan Memphis Depay ligt. Het is maandag, de nieuwe week is begonnen en dus is hij weer langs de kapper gegaan.  

Matthy van Empel doet lekker degelijk. Samen met kikkers, vlinders, lieveheersbeestjes en slakken maakt hij een wandeling door de Oisterwijkse Bossen. Oh, en zijn vriendin Kelly was er ook bij! 

“FORE!” Mocht je Pierre van Hooijdonk ooit tegenkomen op de golfbaan, let dan even op dat je geen voetbal op je hoofd krijgt. Een voetbal op een golfbaan? Ja, inderdaad. Pierre heeft een leuk spelletje bedacht: footgolf.

Hou je van sushi? Boek dan vooral even een vlucht naar Tokio en vervolgens een taxiritje naar restaurant Hakkoku. Als we Ranomi Kromowidjojo mogen geloven, kun je daar de beste sushi ooit krijgen.

Vaarwel prachtige zee, mooie natuur en lekker weer. Hallo werkleven, regen en harde wind. De vakantie van Onno Hoes zit erop en dat ‘viert’ hij met een prachtig kiekje van zichzelf.

De één wil zonnen, de ander wil spelen. De één is muisstil, de ander maakt een hels kabaal. De één is groot, de ander is klein. Esther Verhoef heeft gelijk, deze twee honden zitten duidelijk niet op één lijn.

Frans Bauer heeft gisteren de dag van zijn leven gehad bij Sterren van Holland in Amsterdam. Terwijl hij los stond te gaan op het podium, tilde het publiek een man in een rolstoel op tijdens de polonaise. Frans geloofde zijn ogen niet, maar gelukkig hebben we de beelden nog (zodat wij onze ogen wel kunnen geloven).