Henry van Loon.
Volledig scherm
Henry van Loon. © ANP Kippa

Henry van Loon onthult zijn diepste geheimen en Rico Verhoeven heeft onderonsje met Halle Berry

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is... Hugo Kennis weet het wel spannend te maken. Het antwoord op de vraag blijft hij ons helaas nog even schuldig. Jammer, we waren zo benieuwd.

De Open Studio Dagen bij Beeld en Geluid. Daar moet Johan Vlemmix natuurlijk bijzijn. En gezellig dat ‘ie het heeft!

Roy Meyer heeft vandaag de tijd genomen om een behoorlijke tekst op Instagram te plaatsen. Moraal van het verhaal: de judoka is dol op regen. Zó dol, dat hij soms staat te dansen in zijn tuin met dikke regendruppels klaterend op zijn kruin. Hadden we trouwens al gezegd dat hij dat dan in zijn boxer doet?

Ooit, op een dag, als hij later groot is, hoopt Rico Verhoeven in een film te mogen spelen met Halle Berry #durftedromen.

Hoe kan het toch dat Henry van Loon er altijd zo goed uitziet als hij op het podium staat? En welke voorbereidingen treft hij voor een voorstelling? Ein-de-lijk krijgen we een antwoord op die vragen. 

  1. Angstige momenten tijdens wilde achtervolging Zaltbommel; soms scheelde het een haartje
    PREMIUM

    Angstige momenten tijdens wilde achtervol­ging Zaltbommel; soms scheelde het een haartje

    ZALTBOMMEL/WAARDENBURG/VELDDRIEL - ,,Dat was wel even schrikken en vooral indrukwekkend.” Natasja de Jong uit Rossum en haar vriend reden zaterdagavond over de Van Heemstraweg van Rossum naar Zaltbommel toen ze ineens allemaal zwaailichten op zich af zagen komen. Voorop reed een auto met een aanhangwagen. Het was de slotfase van een wilde achtervolging met - gelukkig alleen - veel blikschade.