Volledig scherm
Hugo Kennis. © De Jonge Angeliek

Hugo Kennis maakt prachtige taart en Tiësto brengt nieuw nummer uit

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Wellicht ken je hem al van de Albert Heijn filmpjes, dan weet je ook dat Sjoerd een echte held is. En Gwen van Poorten is óók nog eens te gast! We voelen nu al een topper aankomen. 

Dat ziet er uit als een tevreden duo. Stevie Appleton en Tiësto hebben hun nieuwe track BLUE uitgebracht. Heb jij hem al geluisterd? 

Dat Hugo Kennis naast ontzettend lekker koken zichzelf ook wel redt op een eiland, dat weten we, maar wist je ook dat ‘ie ongelooflijk lekkere toetjes kan maken? Althans, zo ziet dit er wel uit! Waar kunnen we proeven? 

Guess who’s back, back again: de enige echte Guido Weijers is namelijk wéér presentator/gastheer/feestbeest van Breda Live 2020. Nu alleen nog wachten tot het 10 juli is. 

Nog op zoek naar een kerstcadeau? Misschien is het Grote Reptielenboek precies wat je zoekt. Opgedragen aan de tweeling van trotse papa Art Rooijakkers.

Voor wie onder een steen leeft: het is vrijdag de dertiende. Ook wel Frans Bauer zijn geluksdag, blijkbaar. 

Leip dit. Voor dj Sam Feldt uit Boxtel stopt het festivalseizoen nooit man.