Ilona Sarkisjan uit Uden zorgt voor de aankleding van huwelijksfeesten. Ze blijft in haar werk trouw aan haar Georgische roots.
Volledig scherm
PREMIUM
Ilona Sarkisjan uit Uden zorgt voor de aankleding van huwelijksfeesten. Ze blijft in haar werk trouw aan haar Georgische roots. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Ilona uit Uden, de weddingdesigner die haar eigen bruiloft overdeed

Nieuwe WortelsUDEN - llona Sarkisjan startte Original Weddings om haar eigen tijd in te kunnen delen. De Udense begon als weddingplanner en is nu weddingdesigner. Zelf trouwde ze twee keer met haar man Gor. Die tweede keer ook als promotie voor haar bedrijf. ,,We staan nog steeds in veel folders.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.