In Geffen laat iedereen zich testen: 'Geeft een veilig gevoel, prettig om zo carnaval te vieren’

De organiserende kroegbazen durfden het aan. En dus schenken ze het Geffense Rottenrijk dezer dagen een mega-carnavalstent mét eigen testen-voor-toegang-pand.

 1. Nieuwsoverzicht | Dode 83-jarige man gevonden in berm in Oirschot - Plotselinge weersomslag op komst
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Dode 83-jarige man gevonden in berm in Oirschot - Plotselin­ge weersom­slag op komst

  Nanda zit nog weken binnen door een kapotte lift in haar Tilburgse flat en schaamt zich dood omdat de brandweer haar omhoog moest hijsen. Het losgeld is betaald, maar Brabantse tandartspraktijken zijn nog niet in staat tienduizenden patiënten te helpen. En in het buitengebied van Oirschot is een dode gevonden. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van donderdag 11 augustus.
 2. Nieuwsoverzicht | Reizigers zitten ruim uur vast in gestrande trein bij Zevenbergschen Hoek - Twee tweelingen trouwen tegelijk met elkaar
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Reizigers zitten ruim uur vast in gestrande trein bij Zevenberg­schen Hoek - Twee tweelingen trouwen tegelijk met elkaar

  Een onrustige nacht voor bewoners van vijftien appartementen in Tilburg. Zij kwamen op straat te staan na een brand in de elektriciteitskast. En wie geld wil krijgen van Eindhoven Airport na het missen van een vlucht door lange wachtrijen, moet wel bewijs zien te leveren. Zo'n 150 reizigers zaten vanmiddag vijf kwartier vast in een warme trein. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.