Volledig scherm
© Instagram/leontienvanmoorsel

Intents gaat los op Mental Theo en familieuitbreiding voor Leontien van Moorsel

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Mental Theo is ook dit jaar van de partij op Intents Festival in Oisterwijk. Luister en oordeel zelf. Volgend jaar weer?

Het Waalwijkse dj-duo Ralph van Hilst en Marlon Flohr, beter bekend als Bassjackers, loopt dit weekend bij al hun optredens in een shirt van RKC Waalwijk. “Beloftes zijn er om nagekomen te worden”, schrijft de voetbalclub. En zo is het RKC-shirt dus te bewonderen in New York, getuige de Instagram-post van Bassjackers.

Eurovisie Songfestival-winnaar Duncan Laurence kan het nog steeds niet geloven. “Zo dankbaar”, laat hij weten op Instagram. 

Gezinsuitbreiding voor Leontien van Moorsel. “Welkom in onze familie lieve muffin”, schrijft de oud-wielrenster bij deze schattige foto.

De zussen O’G3NE zijn gastartiesten bij de Toppers, die gisteren en vandaag hun 15-jarig jubileum vieren met een speciale verjaardagsshow Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.  Zo te zien een daverend feest. De zussen kunnen niet wachten tot ze weer mogen vanavond.

Lucille Werner is klaar voor de Utrechtse Canal Pride, dat wil ze maar even gezegd hebben met haar knalroze lippenstift.

Da's ook een manier van wakker worden. De lokroep van je favoriete motor op een zonnige zomerse dag. DJ Fuente liet er zelfs zijn favoriete bolide voor in de garage staan. 

Voormalig voetballer en huidig voetbalanalist Pierre van Hooijdonk is apetrots op zijn dochter Fay. Ze is kampioen geworden. Maar of ze nou wint of verliest, voor haar vader is ze altijd kampioen.