Volledig scherm
Ireen Wüst met haar verloofde © Instagram/ireenw

Ireen Wüst deelt romantisch kiekje met verloofde en de wijze raad van Hans Teeuwen

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag ververst.

Heb je problemen? Dan kun je altijd terecht bij Hans Teeuwen. Want zeg nou eerlijk: wie wil er nu niet even zijn ei kwijt bij dit koppie met bloem en strik?

Wie gaat er allemaal naar ADE? Jezelf graag even melden bij Gwen van Poorten! En ze wil ook meteen weten wat je gaat doen.

Behalve zwemmen moeten er natuurlijk ook gewoon leuke dingen gedaan worden met de familie. En dat heeft Maarten van der Weijden goed begrepen. Hij nam zijn drie meiden naar het circus.

Tot de maan en terug. Zo stapelgek is Ireen Wüst op haar vriendin én verloofde. Tijd dus voor een romantisch kiekje van haar en Letitia.

Het is af en toe best oké om een beetje creatief te zijn in de sportschool met al die 'saaie’ apparaten daar. Dat moet Tanja Jess ook gedacht hebben. Ze vindt het daarom wel zo handig om even met ons te delen dat je een fitnessapparaat bedoeld voor je benen ook gewoon voor je heupen kunt gebruiken. Moet je wel lenig zijn.

De planning van Lonneke Nooteboom deze week: Veel interviews, werken aan haar boek en een bezoek brengen aan haar Zwitserland. En hoe ziet jouw week eruit?

Raymond van de Klundert laat er maandagochtend geen gras over groeien tijdens het lezen van de krant. Hij geeft zijn mening over een artikel waarin Midas Dekkers vertelt over de marathon. En die mening is niet mals.

Stel je dreigt te verdrinken in de zee. Dan wil je toch wel gered worden door Sylvie Meis? Nou dat kan geregeld worden. Ze staat alvast op de uitkijk.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.