Volledig scherm
Instagram Xander de Buisonjé © Instagram Xander de Buisonjé

Ireen Wüst trots op zilver en Xander de Buisonjé zit aan het bier met Thomas Acda

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Lief zijn voor jezelf is belangrijk. Dat is een les die Gwen van Poorten de afgelopen dagen geleerd heeft, zo vertelt ze. Ze is naar eigen zeggen nu ‘beste vriendjes’ met zichzelf. “En ik kan het iedereen aanraden. ;)”

Ireen Wüst is trots! En terecht: zij werd vandaag samen met haar teamgenootjes tweede in de ploegenachtervolging op het WK Afstanden. Alleen de Japanse dames waren net iets te snel. Maar een zilveren medaille winnen, is zeker een prestatie om trots op de zijn. 

Ook Guus Meeuwis heeft iets te vieren. Hij is bij de 100% NL Awards voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Zanger van het Jaar. 

Musicalactrice Willemijn Verkaik heeft een grappig filmpje opgenomen met haar collega's van Best of Broadway. Het filmpje gaat vooral over Freek Bartels en over wat hij geleerd heeft, maar het wordt pas echt grappig als je hoort hoe Verkaik het woord ‘Pezzaz’ uitspreekt. 

De Vrienden van Amstel Live houden wel van een biertje, dat is duidelijk. Xander de Buisojé heft op de foto nogmaals het glas met zanger Thomas Acda en nodigt hem direct uit voor nog een biertje. 

Guido Weijers voelt zich gezegend. Hij is lekker aan het genieten van de sneeuw. Dat levert niet alleen een mooi plaatje op, maar het zorgt bij de cabaretier ook voor een geluksmomentje.