Volledig scherm
Instagram/ Johan Vlemmix © Instagram/ Johan Vlemmix

Jeroen van Koningsbrugge eert overleden Burt Reynolds en Johan Vlemmix is geen potloodventer

BRABANT BYTES - Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB's, oftewel: Bekende Brabanders.

Op handen gedragen

Memphis Depay bedankt vandaag collega voetballer Wesley Sneijder. Sneijder nam donderdagavond afscheid als interland en speelde zijn laatste wedstrijd in het oranje. Hij wordt door zijn collega's op handen gedragen, zoals je ziet. 

Een foto die is geplaatst door null (@memphisdepay) op

Geen potloodventer

Iedereen die wel eens langs het huis van Johan Vlemmix heeft gelopen, heeft de potloden gezien die bij hem voor de deur staan. De grap 'Daar woont zeker een potloodventer' is dan snel gemaakt. Johan is die grap echter helemaal zat en onderneemt actie. 

Een foto die is geplaatst door null (@johanvlemmix) op

Wesley bedankt!

Ook voetballer Pierre van Hooijdonk bedankt Wesley Sneijder voor zijn diensten bij oranje. Hij doet het door middel van een persoonlijk filmpje. Uiteraard afgesloten met Wesley's meest beroemde move. 

Een foto die is geplaatst door null (@pierrevh17) op

In de Jacuzzi

Nieky Holzken laat vaak zien wat hij allemaal doet om fit en gezond te blijven voor zijn wedstrijden, maar dit filmpje is wel heel jaloersmakend. Wie wil er nu niet in zo'n jacuzzi zitten? 

Een foto die is geplaatst door null (@niekyholzken) op

#RipBurt

Jeroen van Koningsbrugge eert de donderdag overleden acteur Burt Reynolds. Reynolds overleed op 82-jarige leeftijd. Hij deelt een mooi, symbolisch stukje film van Burt, waarin hij wegrijd in zijn auto. 

Een foto die is geplaatst door null (@jeroentjes) op

  1. Brabantse journalist uitgezet uit Marokko door geheime dienst: ‘Allemaal mannen met zonnebrillen. Het leek wel een film’
    PREMIUM

    Brabantse journalist uitgezet uit Marokko door geheime dienst: ‘Allemaal mannen met zonnebril­len. Het leek wel een film’

    VEESSEN/TILBURG - Achteraf denkt journalist Gerbert van der Aa dat hij misschien ‘iets te lichtzinnig’ is omgegaan met het feit dat hij niet op die plek in Marokko mocht zijn. Maar een hele duidelijke reden voor zijn uitzetting heeft Van der Aa - sinds dinsdag weer veilig thuis in het Gelderse Veessen - een week na dato nog steeds niet gekregen van de Marokkaanse autoriteiten.