Volledig scherm
Jeroen van Koningsbrugge. © ANP Kippa

Jeroen van Koningsbrugge gaat internationaal en Guido Weijers is als een kind zo blij

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Pijn in het hart, maar o zo trots op haar team. Jackie Groenen baalt nog altijd dat de Oranjevrouwen gisteren verloren van de Verenigde Staten. Wereldkampioen of niet, gestreden hebben ‘onze’ leeuwinnen zeker.

De lach van Guido Weijers spreekt boekdelen: hij heeft ontzettend veel zin in vakantie. Koude rakker in de hand, zonnebril paraat en een prachtig landschap. Meer heeft de cabaretier niet nodig. 

Beertje van Beers kan veel meer dan alleen presenteren en schrijven. Een jaar geleden stond ze nog een potje te worstelen in de ring. Een mooi moment om vandaag op terug te blikken. 

Nu het WK voor de Oranjevrouwen erop zit, is het ook voor Pierre van Hooijdonk tijd om naar huis te gaan. Hij heeft het toernooi op de voet gevolgd.

Jeroen van Koningsbrugge gaat internationaal! Elvis & Jones, het boek dat hij samen met Marie-Claire Witlox schreef, heeft zelfs een klant in Amerika bereikt. 

  1. Kamerleden slaan alarm over diepgeworteld wantrouwen van Brabantse boeren in politie

    Kamerleden slaan alarm over diepgewor­teld wantrouwen van Brabantse boeren in politie

    TILBURG - Tweede Kamerleden vinden het 'pijnlijk’ en ‘schokkend’ dat boeren zo'n diepgeworteld wantrouwen hebben tegen de politie dat ze niet de telefoon pakken als ze zijn benaderd door drugscriminelen. Uit de door deze krant gepubliceerde enquête blijkt dat slechts één op de tien boeren de politie inlicht als criminelen hen vragen naar de huur van een stal of schuur voor het telen van wiet of produceren van synthetische drugs.