Acteur Jeroen van Koningsbrugge.
Volledig scherm
Acteur Jeroen van Koningsbrugge. © ANP Kippa

Jeroen van Koningsbrugge poseert met Maan en Mariska Bauer knuffelt met Jackie

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Jeroen van Koningsbrugge is te zien in de nieuwe speelfilm De club van lelijke kinderen en poseert samen met zijn dochter in de film, Maan. De film had beter De club van knáppe kinderen kunnen heten, want ze zien er samen prachtig uit! 

Van de selfie van Mariska Bauer worden wij spontaan jaloers.  Wat ziet de Labradoodle van haar en Frans er schattig uit. De hond, die naar Jackie Bauer luistert, laat zich heerlijk knuffelen. Wij willen ook! 

Afgelopen zondag, toen de nood voor PSV hoog was, stond Steven Bergwijn op. De aanvaller maakte de openingstreffer tegen VVV en gaf daarna de assist op de 2-0 van Denzel Dumfries en de 4-1 van Donyell Malen. Vandaag is hij jarig. De geboren Amsterdammer blaast 22 kaarsjes uit.

Pa Bauer feliciteert zoon Jan Bauer, die vandaag 17 jaar oud is geworden. Groot feest in huize Bauer, dat staat buiten kijf.

Daniëlle van de Donk kwam 99 keer uit voor het Nederlands Elftal. De 28-jarige Valkenswaardse, actief bij Arsenal, maakt zich dus op voor een fraaie mijlpaal. PSV wenst haar - en het gehele team - veel succes.

Voormalig FC Groningen- en Celtic-speler Virgil van Dijk heeft reeds dertig interlands achter zijn naam staan. Donderdag treedt de huidig speler van Liverpool met Oranje aan voor de immer belangrijke EK-kwalificatie wedstrijd tegen Noord-Ierland. Terug met de jongens, belangrijke week in het verschiet, zoals hij het zelf zegt.