Volledig scherm
Rico Verhoeven. © ANP

Johan Gielen herdenkt Michael Jackson en Frans Bauer rijdt naar het ‘hoge Noorden’

Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Vandaag is het precies tien jaar geleden dat de Amerikaanse zanger Michael Jackson plotseling overleed. DJ en producer Johan Gielen herdenkt op Twitter de in opspraak geraakte King of Pop.

Waren we al bijna gesmolten door de tropische warmte, gooit kickbokser Rico Verhoeven er nog een schepje bovenop. Hij zet vandaag zijn kinderen in het zonnetje op Instagram. “Jullie zijn de brandstof voor mijn motor. I LOVE YOU.”

Zanger Frans Bauer wenst ons vanuit de auto allemaal een heerlijke dag. Hij is onderweg naar Groningen mét RadioNL aan. “En vanavond de barbecue aan he?”

  1. Journalist Max Steenberghe ‘Altijd alles onderzoeken, want elk detail kan van belang zijn’
    Over ons

    Journalist Max Steenberg­he ‘Altijd alles onderzoe­ken, want elk detail kan van belang zijn’

    EINDHOVEN - Van de 41 jaar dat Max Steenberghe werkt als journalist, zijn de afgelopen vijf jaar het zwaarste geweest. Zwaar, omdat hij vrijwel niemand kon zeggen waar hij mee bezig was. ‘Een onderzoek’, daar liet hij het bij. Zwaar ook omdat dat onderzoek te maken had met de moord op de 15-jarige Nicole van den Hurk in 1995. Een compleet drama, waarin de familie bijna zeven weken bleef hopen dat ze nog in leven was, waarin de politie regelmatig op dood spoor zat bij het zoeken naar de dader en waarin zelfs familieleden als mogelijke verdachten werden gearresteerd.