Volledig scherm
Johan Vlemmix voert Máxima een koekje. © Instagram / Johan Vlemmix

Johan Vlemmix neemt Máxima mee op sleeptouw en Guido Weijers zoekt de hoogte op

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Wat kun je zoal op Zwarte Cross doen? Naar muziek luisteren, naar brommers kieken en... een potje darten aanschouwen. Dat laatste maakten niemand minder dan Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld mogelijk. De twee legendarische darthelden vermaakten het publiek in een bomvolle tent met een demonstratiepartij. 

Hieperdepiep hoera! Hieperdepiep hoera! Hieperdepiep hoera! En dat nog 43 keer. Xander de Buisonjé is vandaag 46 jaar geworden en blaast daarom één kaarsje uit. Gefeliciteerd!

Esther Verhoef heeft het er maar druk mee. Is ze niet zelf aan het schrijven, dan is ze wel aan het lezen. Haar doel van deze zomer is om de halve bibliotheek uit te lezen. We wensen haar heel veel leesplezier en succes.

Guido Weijers heeft al zijn angsten opzij gezet en zoekt de hoogte op in Maleisië. Het was het waard Guido. Prachtig kiekje!

Het is een bijzondere dag voor Memphis Depay. ‘The Lion King’ is gelanceerd en die film heeft een speciale betekenis voor de voetballer. Zonder de leeuwenkoning was hij nooit de sterke, moedige en veerkrachtige man geworden die hij nu is.

De vierde en laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse is aangebroken. Johan Vlemmix is nog steeds van de partij. Hij heeft een koekje én Máxima meegenomen. Aan zijn brede glimlach te zien, houdt hij het nog prima vol.