Volledig scherm
PREMIUM
Josien Legters verloor haar man Hans Voets aan Q-koorts. © copyright Marc Bolsius

Josien uit Heeze verloor haar man aan Q-koorts en moet nu verhuizen: ‘Tegemoetkoming zeer welkom’

VIDEOHEEZE - Nu Q-koortsslachtoffer Hans Voets is overleden, moet zijn vrouw Josien van amper 40 euro per week rondkomen. Ze gaat naar de Voedselbank en ziet zich genoodzaakt om te verhuizen.

Wat zou Hans Voets uit Heeze, op 9 juni 2018 overleden, gedacht hebben? Wat zou hij gevoeld hebben, als hij had geweten dat Josien na zijn dood van 40 euro per week rond moest komen? Dat ze aangewezen zou zijn op de Voedselbank en genoodzaakt de huurwoning, waar ze samen woonden, te verlaten?

  1. Vader door autodief 100 meter meegesleurd als hij dronken zoon wil ophalen in Oisterwijk: 'We geloofden onze ogen niet’

    Vader door autodief 100 meter meege­sleurd als hij dronken zoon wil ophalen in Oisterwijk: 'We geloofden onze ogen niet’

    OISTERWIJK - Een 51-jarige man is zaterdagnacht in Oisterwijk in een auto met draaiende motor gesprongen en er vervolgens mee vandoor gegaan. De eigenaar van het voertuig zag het gebeuren en klampte zich aan het portier vast om de autodief tegen te houden. Hierdoor werd hij volgens de politie honderd meter meegesleurd. Annemiek Janssens (58) zag alles van dichtbij gebeuren. ,,We geloofden niet wat we zagen.”
  2. Brabantse wilde meisje bij spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe agent over haar heen sprong’

    Brabantse wilde meisje bij spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe agent over haar heen sprong’

    BERGEN OP ZOOM - Een meisje liep vrijdagmiddag op het spoor in Bergen op Zoom. Zij wilde voor een trein springen. Politieagent Raymond Langelaar redde haar voor dat kon gebeuren. Hij vertelde zijn verhaal vrijdag aan deze krant. Eda Yilmaz zag het meisje lopen en zorgde dat de politie er op tijd was om haar te redden. ,,Je bent zo jong meid, alles maar dan ook echt alles heeft een oplossing.”