De doorzoeking op het kampje in Oss-Zuid.
Volledig scherm
PREMIUM
De doorzoeking op het kampje in Oss-Zuid. © ANP

Justitie: familie R. ging te werk met een ‘beklemmende gewetenloosheid’

UPDATEDEN BOSCH - Martien R. was de onbetwiste leider van een criminele organisatie die ‘met een beklemmende gewetenloosheid’ handel dreef in drugs en wapens. Dat hij  ook corrupte contacten zou hebben  in de bovenwereld, bewijst vooral hoe groot zijn macht was. Dat zei het Openbaar Ministerie donderdagmorgen in de Bossche rechtbank. 

 1. Brabantse diehard San Marino-supporter heeft tienduizenden volgers: 'Ik blijf de ploeg tot aan mijn dood volgen’
  PREMIUM

  Brabantse diehard San Marino-supporter heeft tienduizen­den volgers: 'Ik blijf de ploeg tot aan mijn dood volgen’

  De grootste supporter van het nationale elftal van San Marino? Die woont in Breda en is RKC-fan. Martijn Bastianen (26) beheert een fanaccount dat bijna net zo groot is als het inwoneraantal van de dwergstaat. Een gesprek over ‘pure paniek’ om VPN-verbindingen, de San Marinese Jhonny van Beukering en geblokkeerd worden op Twitter: ,,Het volgen van San Marino is hoe je het leven moet leiden.”
 2. Fijn, het is koud! Zo maak je handig gebruik van de lage temperaturen
  PREMIUM

  Fijn, het is koud! Zo maak je handig gebruik van de lage temperatu­ren

  Het heeft even geduurd, maar Koning Winter heeft zijn intrede nu toch echt gedaan. Het is steenkoud buiten en volgend weekend kunnen we op meerdere plekken in het land sneeuw verwachten. Voor de koukleumen onder ons is dat allemaal maar niks. Komt nog eens bovenop dat de gasrekening fors zal toenemen. Toch zijn die kou en sneeuw niet alleen maar rot en onhandig. Op deze manieren maak je er handig gebruik van.