Best Kept Secret. Het festival in Hilvarenbeek ging vorig jaar niet door.
Volledig scherm
Best Kept Secret. Het festival in Hilvarenbeek ging vorig jaar niet door. © Best Kept Secret / Ben Houdijk

Kaart | bekijk hier alle grote Brabantse festivals van de festivalzomer 2022

Voor festivalgangers wordt het dan ein-de-lijk een drukke zomer. De meeste grote Brabantse festivals gaan weer (bijna) als vanouds door. Bekijk hieronder op de kaart welke festivals wanneer bij jou in de buurt zijn. 

 1. Nieuwsoverzicht | Man probeert meisje mee te lokken met ‘centjes’ - Nationaal Hitteplan gaat morgen in
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Man probeert meisje mee te lokken met ‘centjes’ - Nationaal Hitteplan gaat morgen in

  Een man heeft geprobeerd een meisje mee te lokken met ‘centjes’ in een speeltuin. Ze beet hem in zijn hand en rende weg. Roland wordt in alle talen uitgescholden in de gevangenis in Vught waar hij werkt. Verder verdwijnen parkeerplaatsen uit Brabantse binnensteden en vervangen fietsen over een paar jaar auto's. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag 9 augustus.
 2. Onder leiding van de verguisde en geliefde Cees Engel (1945-2022) werd Fort Oranje het afvoerputje van de samenleving
  PREMIUM

  Onder leiding van de verguisde en geliefde Cees Engel (1945-2022) werd Fort Oranje het afvoerput­je van de samenle­ving

  Terwijl mannen in maatkostuum dikke pleitnota’s uit hun zware aktetassen vissen, klaar voor wéér een rechtszaak rond probleemcamping Fort Oranje, sloft een schichtig over zijn brillletje kijkende man de rechtbank binnen. Verlept t-shirtje, broek met verfvlekken alsof-ie net nog thuis op de ladder heeft gestaan en daaronder een paar sandalen uit het jaar nul.