Leo Bisschops, voorzitter van KBO-Brabant.
Volledig scherm
Leo Bisschops, voorzitter van KBO-Brabant. © Foto Jan zandee/fotoburo bolsius

KBO-Brabant stelt vanwege corona grote ouderenbijeenkomsten uit

DEN BOSCH - De koepel KBO-Brabant, met 130.000 leden de op een na grootste ouderenvereniging van het land, heeft besloten om alle grote bijeenkomsten even op te schorten in verband met het corona-virus. De koepel heeft de bijna 300 lokale Brabantse KBO-afdelingen geadviseerd hetzelfde te doen.

 1. Kunstwerk Destroy My Face afgebroken na ophef: ‘QUOTE UIT VIDEO’
  Play
  VIDEO

  Kunstwerk Destroy My Face afgebroken na ophef: ‘QUOTE UIT VIDEO’

  Na een petitie en enorme verontwaardiging online is het kunstwerk Destroy My Face in Breda afgebroken. Dat gebeurde nadat geldschieters van de skatehal hadden gedreigd de steun in te trekken. Destroy My Face is onderdeel van fotoproject BredaPhoto. Er zijn inmiddels petities voor en tegen verwijdering van het kunstwerk, waarvan maker Erik Kessels juist zegt dat het een discussie op gang moet brengen over het maakbare schoonheidsideaal. Die discussie komt er nu niet.
 2. Relatietherapeute uit Etten-Leur die ‘Cheat Retreats’ organiseert in Italië: Acht op de tien overspeligen hier zijn jonge vrouwen’
  PREMIUM

  Relatiethe­ra­peu­te uit Et­ten-Leur die ‘Cheat Retreats’ organi­seert in Italië: Acht op de tien overspeli­gen hier zijn jonge vrouwen’

  ETTEN-LEUR - ,,Het werkt onwijs goed als je mensen uit hun dagelijkse sleur haalt”, zegt relatietherapeute Blanca van den Brand uit Etten-Leur, die zich specialiseerde in het aanpakken van ontrouw tijdens zogenaamde ‘cheat retreats’ in Noord-Italië. Op die idyllische locatie ziet ze veel jonge, overspelige vrouwen “op zoek naar een betere versie van zichzelf.”