Corona thema kerstballen bij de Intratuin in Tilburg
Volledig scherm
Corona thema kerstballen bij de Intratuin in Tilburg © Robyn van Gorsel

Kerstballen met droogbloemen of in coronathema: Dit zijn de trends van 2020 voor in de boom

Sinterklaas is pas net aangekomen in Nederland, maar de eerste kerstbomen worden al verkocht. Wie een boom wegzet in huis, is er nog niet. Want welke kleur ballen hang je er in? En ga je voor een lichtsnoer of een slinger? Of allebei? Dit zijn de kersttrends van 2020 voor in de boom.

 1. Justitie toont beeld van Martien R. met machinegeweer in zijn handen
  PREMIUM
  LIVE VIA TWITTER

  Justitie toont beeld van Martien R. met machinege­weer in zijn handen

  DEN BOSCH/OSS - Martien R. die in de ‘vergaderschuur’ van het woonwagenkampje aan de Osse Hoogheuvelstraat een groot machinegeweer in zijn handen houdt. Dat beeld liet het Openbaar Ministerie maandagmiddag zien in de strafzaak tegen de Osse woonwagenfamilie. Het met een geheime camera opgenomen beeld laat volgens justitie goed zien dat de criminele activiteiten van het familiebedrijf van Martien R. zich zeker niet beperkten tot drugs.
 2. Nieuwsoverzicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzomer kan doorgaan
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Onenigheid in Brabantse politiek - Festivalzo­mer kan doorgaan

  De politieke en bestuurlijke crisis in Brabant gaat door. De twee grootste partijen van deze provincie kunnen het maar niet eens worden; de VVD heeft voorkeur voor een coalitie met D66, het CDA ziet juist meer heil in samenwerking met SP. Verder is gebleken dat het baby’tje dat in mei dood gevonden werd in een vuilniszak in een park in Wernhout, met geweld om het leven is gebracht. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.