Volledig scherm
Symbolica wordt gebouwd. © Still uit video/YouTube

Kijkje in nieuwe Efteling-attractie Symbolica

KAATSHEUVEL – In pretpark de Efteling wordt druk gebouwd aan de nieuwste attractie ‘Symbolica: Paleis der Fantasie’. Het pretpark geeft in een serie met filmpjes elke maand een inkijkje in de nieuwe attractie. De tweede aflevering, waarin onder andere schilderwerken en decorstukken zijn te zien, is vanaf vrijdag te zien.

De attractie wordt gebouwd ter ere van het 65-jarig jubileum van de Efteling en opent aankomende zomer de deuren voor publiek. De bouw van het paleis is te volgen via het Efteling YouTube-kanaal. Iedere maand verschijnt een nieuwe aflevering, in totaal gaat het om acht filmpjes.

In de tweede aflevering is ook O.J. Punctuel, lakei van koning Pardulfus te zien. De lakei staat straks in de ontvangsthal om gasten op te vangen.

In de zomer van 2017, in het jaar dat de Efteling 65 jaar bestaat, opent 'Symbolica: Paleis der Fantasie', een nieuwe overdekte familie-attractie waar niets is wat het lijkt. In deze eerste aflevering is te zien hoe de bouw van Symbolica vordert. Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en mis geen enkele video van 'The Making-of: Symbolica'. Ga naar http://www.youtube.com/efteling. Kijk ook op https://www.facebook.com/efteling of op http://www.efteling.com/symbolica voor het laatste nieuws over Symbolica.