Volledig scherm
Klaas Dijkhoff bij zijn kapper. © Screenshot video

Klaas Dijkhoff is fan van Veul Gère en Frans Bauer rouwt om overleden hondje

Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Als het aan politicus Klaas Dijkhoff ligt, komen de mannen van Veul Gère deze carnaval naar zijn kapperszaak in Breda. De vriendenclub uit Tilburg komt jaarlijks met een carnavalshit. Dit jaar gaat-ie over - jawel - hun kapster, met een stripke veur. 

Freek Haverman

Nog een poging dan Veul Gère In de kapperszaak van @markosuds (!!) met niemand minder dan @klaasdijkhoff die vraagt of jullie zaterdag naar Breda komen om 13.30 uur in Boerke Verschuren...

Cabaretier Guido Weijers heeft in een pakkende verzonnen zin zijn kijk op het leven uitgelegd. Want wat zijn mensen nu eigenlijk? 

Het mag de afgelopen dagen dan wel aanvoelen als lente, Sylvia Hoeks kan niet wachten op de herfst- en wintercollectie van Yves Saint Laurent.

Rico Verhoeven moet hard werken voor zijn succes. En dat succes behaalt hij niet alleen. Rico's trainer is naast zijn mentor ook een vaderfiguur voor hem.

Dat het vandaag een prachtige, zonnige dag zou worden, had Peter van der Vorst al vroeg door.

Voor Frans Bauer heeft deze dag een zwart randje. Frans en zijn gezin moesten vandaag na 17 liefdevolle jaren afscheid nemen van hondje Kaya.