Volop zon komend weekend.
Volledig scherm
Volop zon komend weekend. © Thinkstock

Komend weekend volop zon en zondag 19 graden, maar vanwege corona van groot belang thuis te blijven

Het wordt komend weekend stralend weer. Volgens Weerplaza wordt het zondag 19 graden met volop zon. Heerlijk natuurlijk, maar ook een zorg: vanwege het coronavirus is het nog steeds van groot belang dat mensen thuis blijven

Voor zaterdag voorspelt Weerplaza al zonnig weer. De temperatuur loopt dan op tot 13 graden maar in de nacht is het nog rond het vriespunt. 

De dagen na het weekend blijft het warmer. Overdag ligt de temperatuur tussen de 16 en 19 graden. En ook 's nachts wordt het aanzienlijk warmer dan de afgelopen tijd: tussen de 8 en 10 graden. 

De komende week zal de zon zich geregeld laten zien. Op maandag en donderdag is er iets meer kans op neerslag, zo blijkt uit de voorspelling van Weerplaza.

  1. Vastzitten op een paradijselijk eiland zónder corona, het kan: Roeland woont in een dagdroom
    PREMIUM

    Vastzitten op een paradijse­lijk eiland zónder corona, het kan: Roeland woont in een dagdroom

    ROSMALEN/PALAU - Zijn er nog coronavrije plekken in de wereld om over te dagdromen? Stel je een exotisch eilandje voor waar het altijd 30 graden is, de stranden wit zijn en de zee zo helder is dat de schaduw van de boot op de bodem zichtbaar is. En misschien wel het belangrijkste van allemaal: corona bestaat er niet. Roeland Bruysters (54) uit Rosmalen woont in zo'n paradijs midden in de Stille Oceaan, maar kan er ook niet weg.