Volledig scherm
Jacqueline Govaert van Krezip tijdens de showcase bij Radio 538. © ANP

Krezip betrekt hun oude repetitieruimte in Tilburg en Xander de Buisonjé zingt liedje met zoon Sem

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Sylvie Meis deelt wel vaker jaloersmakende plaatjes, maar op deze regenachtige zondag ziet zo'n warm bad er wel erg aantrekkelijk uit. 

Een foto die is geplaatst door null (@sylviemeis) op

Zondag, rustdag. Maar niet voor Steven Brunswijk. Hij gaat zondagochtend vol voor een bokstraining. Goed bezig Brunswijk!

Een foto die is geplaatst door null (@steven_brunswijk) op

Wat waren we blij toen we hoorden dat er een Krezip reünie aan zat te komen. Maar zoals te zien is op dit filmpje van Jacqueline Govaert, waren de bandleden zelf nog wel het allerblijst. In het filmpje is te zien hoe de band hun oude repetitieruimte weer in gebruik neemt. Zou alles het nog doen?

Een foto die is geplaatst door null (@jacquelinegovaert) op

De zoon van Xander de Buisonjé, Sem van Dijk, mag vandaar zestien kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren duiken vader en zoon vanmiddag de studio in voor een duet. De appel valt blijkbaar niet ver van de boom. 

Een foto die is geplaatst door null (@xdebuisonje) op

Op een regenachtige dag als vandaag, ben je blij als je zonnigere oorden kunt op zoeken. Ranomi Kromowidjojo staat dan ook echt te stralen in het zonnetje. Ze staat bij een prachtige rivierbedding in Oman. 

Een foto die is geplaatst door null (@ranomikromo) op

  1. Wat vinden transporteurs van invoering van de spitstaks?
    PREMIUM

    Wat vinden transpor­teurs van invoering van de spitstaks?

    EINDHOVEN - Met het toenemen van het fileleed, vooral in de regio Eindhoven, lijkt het draagvlak voor het invoeren van rekeningrijden toe te nemen, ook in het bedrijfsleven. Uit een enquête van VNO-NCW bleek deze week dat een kleine meerderheid (53 procent) van de ondernemers in Noord-Brabant en Zeeland voorstander is van zo’n spitstaks, een tolheffing op belangrijke wegen. Het ED laat een voor- en tegenstander aan het woord.