Volledig scherm
Jacqueline Govaert van Krezip tijdens de showcase bij Radio 538. © ANP

Krezip betrekt hun oude repetitieruimte in Tilburg en Xander de Buisonjé zingt liedje met zoon Sem

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Sylvie Meis deelt wel vaker jaloersmakende plaatjes, maar op deze regenachtige zondag ziet zo'n warm bad er wel erg aantrekkelijk uit. 

Zondag, rustdag. Maar niet voor Steven Brunswijk. Hij gaat zondagochtend vol voor een bokstraining. Goed bezig Brunswijk!

Wat waren we blij toen we hoorden dat er een Krezip reünie aan zat te komen. Maar zoals te zien is op dit filmpje van Jacqueline Govaert, waren de bandleden zelf nog wel het allerblijst. In het filmpje is te zien hoe de band hun oude repetitieruimte weer in gebruik neemt. Zou alles het nog doen?

De zoon van Xander de Buisonjé, Sem van Dijk, mag vandaar zestien kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren duiken vader en zoon vanmiddag de studio in voor een duet. De appel valt blijkbaar niet ver van de boom. 

Op een regenachtige dag als vandaag, ben je blij als je zonnigere oorden kunt op zoeken. Ranomi Kromowidjojo staat dan ook echt te stralen in het zonnetje. Ze staat bij een prachtige rivierbedding in Oman. 

  1. Vier leerlingen mishandelen docent op Bergs Aventurijncollege: ‘Ongekend heftig en gecoördineerd’
    PREMIUM

    Vier leerlingen mishande­len docent op Bergs Aventurijn­col­le­ge: ‘Ongekend heftig en gecoördi­neerd’

    BERGEN OP ZOOM - De mishandeling van een docent op het Aventurijncollege in Bergen op Zoom door vier leerlingen van 15 en 16 jaar is een treurige primeur voor onderwijs- en zorginstelling Koraal. ,,Op elke school komt agressie voor. Maar een leerkracht die geslagen en geschopt wordt, zo heftig en gecoördineerd hebben we het nog nooit meegemaakt", zegt woordvoerder Mehlika Schopen.