Volledig scherm
Roy Donders © Facebook Roy Donders

Krijgt Roy Donders een nieuw tv-programma?

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Gwen van Poorten laat zien wie haar vrienden zijn. Tijdens het dansen in de club is ze volop haar entourage aan het filmen. Is dat om dat haar volgers of haar vriendinnen nu haar beste vrienden zijn? 

Hans Teeuwen heeft een grappig momentje met zijn dochter. Dat eindigt voor de cabaretier met de voeten van zijn dochter in zijn gezicht. Hij lijkt er om te kunnen lachen, maar dat kan ook zijn omdat het vrijdag is. 

Roy Donders deelt een bijzonder nieuwsfeitje: het lijkt er in zijn laatste Facebookpost op dat hij een nieuw tv-programma aan het opnemen is. Hij mag er niks over zeggen, vertelt hij, maar hij lijkt er enorm veel zin in te hebben. 

Met Arijan van Bavel wordt zelfs het simpelste autoritje een feestje. Bij zijn passagiere rollen de tranen van het lachen in ieder geval over de wangen.

Frans Bauer was in Zeeland en dat hebben ze geweten. Het dak ging eraf in het Zeeuwse Burgh-Haamstede tijdens zijn optreden.

Sylvie Meis is nog steeds smoor op Tilburger Bart Willemsen, die ze overigens liever Brat Williams noemt. Iedereen mag weten dat ze hem heel erg mist. Om hem te verleiden vliegensvlug naar haar toe te komen, post ze een fotootje van een romantische vakantie in Miami. 

Een toegift verknallen omdat je de slappe lach krijgt. Dat gebeurde Anneke van Giersbergen dus twee avonden geleden bij een optreden. Ze werd verstoord door iemand die al vaker zat te praten en schoot vervolgens, samen met de complete zaal, in de lach.

Zit jij ook wel eens raar met je voeten? Guido Weijers wel in ieder geval. Net als hier op de bank bij Jensen.

Wim Daniëls weet ons toch vaak te raken met goede teksten, maar minstens net zo vaak met rake plaatjes. Zoals deze smeltbeer. Leuk hoor Wim!

Ze is gek op ‘maxi-dresses’ en steekt dat niet onder stoelen of banken. Lonneke Nooteboom staat weer enorm te stralen in een kleurrijke lange jurk met hippe zonnebril. Zo te zien is de foto gemaakt op een locatie waar ze vaker te vinden is: Strijp-S in Eindhoven.

Regelmatig plaatst hij actievideo's van zichzelf. Zo kan hij nagenieten van zijn beste wedstrijden of leren van de wat mindere. Kickbokser Nieky Holzken laat hier wat body shots zien in zijn strijd tegen Leroy Kestner. Indrukwekkend hoor!

Als je 5000 kilometer rijdt met zo'n scheurmonster, dan moet er natuurlijk een keer wat aan gebeuren. Dus hangt een van de bolides van DJ La Fuente in de garage om eens even flink aan gesleuteld te worden.

Rico Verhoeven staat ook wel bekend om zijn doordachte inspirerende teksten op Insta. Bij een kunstzinnige foto van zichzelf, met het zweet op zijn gezicht van het trainen, legt hij nog maar eens de nadruk op het feit dat we nog heel veel meer van hem gaan zien in de toekomst. Hij heeft nog heel wat dromen die nog verwezenlijkt moeten worden.

  1. Kamerleden slaan alarm over diepgeworteld wantrouwen van Brabantse boeren in politie

    Kamerleden slaan alarm over diepgewor­teld wantrouwen van Brabantse boeren in politie

    TILBURG - Tweede Kamerleden vinden het 'pijnlijk’ en ‘schokkend’ dat boeren zo'n diepgeworteld wantrouwen hebben tegen de politie dat ze niet de telefoon pakken als ze zijn benaderd door drugscriminelen. Uit de door deze krant gepubliceerde enquête blijkt dat slechts één op de tien boeren de politie inlicht als criminelen hen vragen naar de huur van een stal of schuur voor het telen van wiet of produceren van synthetische drugs.