Achter in beeld de file voor de milieustraat in Tilburg. De gemeente roept op de webcambeelden te bekijken voor je je afval komt brengen.
Volledig scherm
PREMIUM
Achter in beeld de file voor de milieustraat in Tilburg. De gemeente roept op de webcambeelden te bekijken voor je je afval komt brengen. © Webcam gemeente Tilburg

Kringloop en milieustraat kunnen rommel van zolder nu niet kwijt: ‘Houd je spullen even bij je’

Het is een nuttige bezigheid voor veel mensen die nu thuiszitten: de zolder of schuur opruimen. Maar van de spullen kom je in deze tijd niet zomaar af. Milieustraten hebben het razend druk of beperken de toegang en kringloopwinkels sluiten. De winkels die wel open zijn bouwen hun opslag vol, maar de verkoop is voor een groot deel stilgevallen. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.