Het Kind Expertise Centrum, daar wil Mikado naartoe. Zoals de bedoeling was.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Kind Expertise Centrum, daar wil Mikado naartoe. Zoals de bedoeling was. © Theo Peeters

Kunnen de leerlingen van Mikado straks toch in het nieuwe schoolgebouw terecht?

GENNEP - De deur wordt niet hard dichtgeslagen. Er is nog een kans dat Mikado, de school voor speciaal onderwijs, een plek krijgt in het nieuwe Kind Expertise Centrum dat in juli 2021 in Gennep werd geopend. Dat is ook de grote wens van de school.

0 reacties

 1. ‘Matje’ schittert in zijn eigen theater in Hoogerheide: ‘Ik kan moeilijk beschrijven wat ik nu voel, alleen dat ik nu zo gelukkig ben’
  PREMIUM
  WK Hoogerheide

  ‘Matje’ schittert in zijn eigen theater in Hoogerhei­de: ‘Ik kan moeilijk beschrij­ven wat ik nu voel, alleen dat ik nu zo gelukkig ben’

  Het duel waar iedereen likkebaardend naar uit had gekeken, kwam er. Tien ronden lang gaven Mathieu van der Poel en Wout van Aert elkaar geen duimbreed toe. Pas in de eindspurt boog de Belg het hoofd voor de man die het met 40.000 bezoekers gevulde theater op de Brabantse Wal deed ontploffen met zijn vijfde wereldtitel.
 2. Boze boeren en paniekerige politici; hoe Brabant door het CDA vier jaar lang in een wilde achtbaan zat
  PREMIUM

  Boze boeren en paniekeri­ge politici; hoe Brabant door het CDA vier jaar lang in een wilde achtbaan zat

  DEN BOSCH – Met de verkiezingen in aantocht komt er binnenkort een eind aan een knotsgekke bestuursperiode in Brabant. Tijd voor een terugblik op vier jaar vol vuurwerk bij het provinciehuis: buiten van protesterende boeren, binnen van politici die twee coalities opbliezen. Hoe raakte de Brabantse politiek in deze heftige storm verzeild? En belangrijker: hoe komt ze er weer uit?