Feline van der Velden (10) werd vorige maand gekozen als eerste kinderburgemeester van de gemeente Baarn. De scholiere  werd voor de reguliere raadsvergadering geïnstalleerd door burgemeester Mark Röell.
Volledig scherm
PREMIUM
Feline van der Velden (10) werd vorige maand gekozen als eerste kinderburgemeester van de gemeente Baarn. De scholiere werd voor de reguliere raadsvergadering geïnstalleerd door burgemeester Mark Röell. © Caspar Huurdeman

Land van Cuijk krijgt een kinderburgemeester

BOXMEER - De nieuwe gemeente Land van Cuijk krijgt mogelijk een kinderburgemeester. Hij of zij moet ervoor zorgen dat kinderen nauw betrokken raken bij de gemeente en ook een stem krijgen in het gemeentehuis. Ook een jeugdgemeenteraad behoort tot de mogelijkheden. 

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.