Volledig scherm
Leontien van Moorsel aan de lunch. © Facebook Leontien van Moorsel

Leontien van Moorsel heeft een nostalgisch momentje en Rico Verhoeven houdt staredown met zichzelf

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Domien Verschuren is er weer klaar voor! Hij heeft naar eigen zeggen “het weekend nog goed in de benen”, maar hij zit toch mooi weer achter de microfoon van Qmusic. 

Iedereen heeft wel eens een nostalgisch momentje. Zo ook Leontien van Moorsel. De oud-wielrenster vierde de verjaardag van haar neef, op de hoek van de straat waar ze opgroeide. Daar zou iedereen een beetje nostalgisch van worden. “Wat worden ze allemaal groot.” 

De liefste en grappigste vrouw die Beertje van Beers kent, dat is toch wel Judith Osborn. En om dat te benadrukken, plaatst Beertje een stralende foto van de twee vriendinnen op Instagram. En dat ook nog eens op Judiths verjaardag.

Regisseur Martin Koolhoven is haarscherp. De Nederlandse actrice Elsje Scherjon wordt verward met een hele bekende andere Nederlandse actrice....’iets’ gaat er mis.

Een staredown houden is natuurlijk pas echt leuk als je dat met jezelf kan doen. En dan niet met behulp van een spiegel. Rico Verhoeven kan het voortaan, aangezien er een wassen beeld van hem in de maak is.

Outfits, interieur en tafelversiering. Het moet allemaal matchen als het aan Lonneke Nooteboom ligt. En het ziet er ook ontzettend fleurig uit!