Volledig scherm
Leontien van Moorsel aan de lunch. © Facebook Leontien van Moorsel

Leontien van Moorsel heeft een nostalgisch momentje en Rico Verhoeven houdt staredown met zichzelf

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Domien Verschuren is er weer klaar voor! Hij heeft naar eigen zeggen “het weekend nog goed in de benen”, maar hij zit toch mooi weer achter de microfoon van Qmusic. 

Een foto die is geplaatst door null (@domien) op

Iedereen heeft wel eens een nostalgisch momentje. Zo ook Leontien van Moorsel. De oud-wielrenster vierde de verjaardag van haar neef, op de hoek van de straat waar ze opgroeide. Daar zou iedereen een beetje nostalgisch van worden. “Wat worden ze allemaal groot.” 

De liefste en grappigste vrouw die Beertje van Beers kent, dat is toch wel Judith Osborn. En om dat te benadrukken, plaatst Beertje een stralende foto van de twee vriendinnen op Instagram. En dat ook nog eens op Judiths verjaardag.

Een foto die is geplaatst door null (@beertjevanbeers) op

Regisseur Martin Koolhoven is haarscherp. De Nederlandse actrice Elsje Scherjon wordt verward met een hele bekende andere Nederlandse actrice....’iets’ gaat er mis.

Een staredown houden is natuurlijk pas echt leuk als je dat met jezelf kan doen. En dan niet met behulp van een spiegel. Rico Verhoeven kan het voortaan, aangezien er een wassen beeld van hem in de maak is.

Een foto die is geplaatst door null (@ricoverhoeven) op

Outfits, interieur en tafelversiering. Het moet allemaal matchen als het aan Lonneke Nooteboom ligt. En het ziet er ook ontzettend fleurig uit!

Een foto die is geplaatst door null (@lonnekenooteboom) op

  1. Vader door autodief 100 meter meegesleurd als hij dronken zoon wil ophalen in Oisterwijk: 'We geloofden onze ogen niet’

    Vader door autodief 100 meter meege­sleurd als hij dronken zoon wil ophalen in Oisterwijk: 'We geloofden onze ogen niet’

    OISTERWIJK - Een 51-jarige man is zaterdagnacht in Oisterwijk in een auto met draaiende motor gesprongen en er vervolgens mee vandoor gegaan. De eigenaar van het voertuig zag het gebeuren en klampte zich aan het portier vast om de autodief tegen te houden. Hierdoor werd hij volgens de politie honderd meter meegesleurd. Annemiek Janssens (58) zag alles van dichtbij gebeuren. ,,We geloofden niet wat we zagen.”
  2. Brabantse wilde meisje bij spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe agent over haar heen sprong’

    Brabantse wilde meisje bij spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe agent over haar heen sprong’

    BERGEN OP ZOOM - Een meisje liep vrijdagmiddag op het spoor in Bergen op Zoom. Zij wilde voor een trein springen. Politieagent Raymond Langelaar redde haar voor dat kon gebeuren. Hij vertelde zijn verhaal vrijdag aan deze krant. Eda Yilmaz zag het meisje lopen en zorgde dat de politie er op tijd was om haar te redden. ,,Je bent zo jong meid, alles maar dan ook echt alles heeft een oplossing.”