Volledig scherm
Hans Teeuwen doet ook een videobiecht om schoon schip te maken. © Facebook

Lilian is ‘Taalstaatmeester’ en voor Hans Teeuwen is maandag een ‘zware dag’

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Wegens ‘onderscheidend taalgebruik’ is Lilian Marijnisse gekozen tot Taalstaatmeester van 2018 door genootschap Onze Taal. Dat belooft wat. 

Ook voor Hans Teeuwen is het ‘weer maandag’. Dat betekent: een rijm met veel gevoel. ‘Alvleesklier, maandagavond doe ik vermicelli in mijn bier.’

Tanja Jess doet ‘monday moves’, terwijl ze zelf rugpatiënte is. ‘Squatten is voor mij risicovol, maar op deze manier is er nothing aan de hand.’

Het duurt nog even, maar Guido Weijers is er al helemaal klaar voor. In juli staat ook Guido te schitteren tijdens Breda Live.

Het mocht dan wel koud zijn vanochtend,  toch werden heel wat mensen vrolijk wakker door het mooie uitzicht. Zo ook Peter van der Vorst.

Een comeback waar de Tilburgse band Krezip niet eens van durfde te dromen. Beide shows in de Ziggo Dome waren zo snel uitverkocht, dat de band heeft besloten een extra concert te geven.

Beetje last van de monday blues vandaag? Rico Verhoeven weet daar wel raad mee!

Dat Jeroen van Koningsbrugge kan zingen én acteren, dat wisten we wel. En de volgende logische stap? Dat is natuurlijk schitteren in een musical!