Volledig scherm
Sylvie Meis. © Instagram Sylvie Meis

Lisa Vol versiert de kerstboom en Sylvie Meis is ready voor 5 december

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

De favoriete maand van Lisa Vol? December! EN DAT IS NU! Dus doet ze haar hakken uit en maakt ze van een boom... een kerstboom. 

Dj Sam Feldt, ook wel Sammy Renders uit Boxtel, heeft trouwe fans in Japan. Nu wil Feldt weten: waar nog meer?

Nieky Holzken is hard zijn nieuwe woning in Helmond aan het verbouwen. Elk bedrijf dat hem helpt, wordt in het zonnetje gezet op zijn Instagram. How nice. 

Nee, Sylvie Meis. Het is nog niet 5 december ;)

Ja, ja, daar is ie weer! De man uit Fijnaart. Niemand minder dan Frans Bauer. De volkszanger gaat er vandaag een leuke dag van maken. Maar wanneer eigenlijk niet? You go, Frans. 

Bij wie kun je beter in de leer, dan bij de grootmeester? Martin Garrix en DJ Tiësto chillen samen in Amsterdam. Een kiekje vanuit de lift. En een dosis liefde van de heren dj's. 

Guus Meeuwis weet van geen ophouden. In 2020 komt er wederom een concertreeks in het Philips Stadion. Het is alweer het vijftiende jaar op rij. Groots met een zachte G? Zeg dat wel! 

Memphis Depay, die dinsdag fit genoeg bevonden is om het veld bij Olympique Lyonnais weer te betreden, steekt de loftrompet voor zijn Oranje-collega's die maandag in de prijzen vielen. Virgil van Dijk werd tweede, Frenkie de Jong elfde en Matthijs de Ligt vijftiende. ‘TROTS', klinkt het.