Live-uitzending over corona in Brabant, harde klappen in de culturele sector en alles wat je moet weten over je pensioen

LiveTijdens de live-uitzending woensdagavond op deze website komt u alles te weten over de laatste stand van zaken in de ziekenhuizen en de gevolgen van de coronacrisis op de culturele sector. Ook kunt u vragen stellen aan artsen of een pensioendeskundige. 

In deze uitzending over corona in Brabant spreken we met twee artsen van het Catharina ziekenhuis over de laatste stand van zaken in de zorg. Klinisch geriater Judith Wilmer en infectioloog Heidi Ammerlaan beantwoorden daarnaast uw vragen over het coronavirus. Die kunt u stellen via Whatsapp op het nummer 06 - 13 81 35 42. 

Quote

Woensdag­avond 20 mei om 19.00 uur op deze website, kijkt u mee?

Samen met pensioendeskundige Rob de Brouwer bespreken we de meest gestelde vragen over het effect van de coronacrisis op het pensioen. 

Debat over cultuur in Brabant

Door het coronavirus wordt de cultuursector hard geraakt. Daar komt nog bij dat de Provincie Noord-Brabant bezuinigingen heeft aangekondigd die bij die sector in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Wat is de gedachte achter die bezuinigingen? En waarom nu?  

We schijnen het spreekwoordelijke spotlicht op het persoonlijke verhaal van singer/songwriter en stadsdichter van Eindhoven Iris Penning. Hoe kijkt zij als artiest tegen deze coronatijd aan? Met welke creatieve oplossingen komt ze en hoe kunnen anderen hiervan leren? We eindigen met een muzikale en poëtische toegift.

De uitzending is te zien op de website van deze krant en komt tot stand in samenwerking met ouderenbond KBO Brabant. 

Wilt u weten wat de gevolgen zijn van de coronacrisis op uw pensioen? Stuur uw vraag dan in via WhatsApp naar het nummer 06 - 13 81 35 42. De livestream begint woensdagavond om 19.00 uur en is te volgen op deze site of via onze app. 

Volledig scherm
© videostill