Protestactie van GroenLinks-PvdA in Mill tegen woningnood.
Volledig scherm
Protestactie van GroenLinks-PvdA in Mill tegen woningnood. © Daan Thijs

Ludiek protest in Mill tegen woningnood: ‘Onze jeugd moet anders in kartonnen huizen wonen’

MILL - Huizen van karton. Op het grasveld naast de kerk van Mill. Daarmee wilde GroenLinks-PvdA in het Land van Cuijk zaterdag laten zien dat als er niet snel betaalbare woningen gebouwd worden, ‘onze jeugd in kartonnen huizen, dozen moet wonen’. 

 1. Nieuwsoverzicht | Voetganger overleden bij ongeluk - Broertjes krabbelen op na explosie bus deodorant
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Voetganger overleden bij ongeluk - Broertjes krabbelen op na explosie bus deodorant

  Een 38-jarige Poolse voetganger is overleden bij een ongeluk in Oosterhout. De bestuurster van 71 jaar reed door en is later gehoord door de politie. De broertjes Luc (13) en Beau (10) dragen nog altijd de sporen van de enorme ontploffing die bijna twee weken geleden plaatsvond door een ontploffende bus deodorant. Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg zegt vandaag dat de instroom van nieuwe coronapatiënten in de ziekenhuizen over zijn hoogtepunt heen lijkt te zijn. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.
 2. Joep van der Hart (1946-2021): een volbloed krantenman die hoofdredacteur van het ED werd
  PREMIUM
  In herinnering

  Joep van der Hart (1946-2021): een volbloed krantenman die hoofdredac­teur van het ED werd

  EINDHOVEN - Een grote stevige man, enorme warrige baard, een Gauloise blauw in de mondhoek, in een soort tuinbroek met fel gekleurde bretels, klompen aan de voeten. En een stemgeluid voor een schoolplein. Het is begin jaren 80, op de eindredactie van het Eindhovens Dagblad. Nee, de dinsdag overleden journalist Joep van der Hart kon je onmogelijk een onopvallende verschijning noemen.