Een compleet arsenaal aan wapens (links) en een complete apotheek aan drugs en andere verdovende middelen (rechts) werden bij een man (26) uit Sint Anthonis gevonden.
Volledig scherm
Een compleet arsenaal aan wapens (links) en een complete apotheek aan drugs en andere verdovende middelen (rechts) werden bij een man (26) uit Sint Anthonis gevonden. © Politie Boxmeer

Man (26) uit Sint Anthonis is agressief tegen politie, blijkt wapenarsenaal en drugs in huis te hebben

SINT ANTHONIS - De politie heeft dinsdag een 26-jarige man uit Sint Anthonis gearresteerd. Hij werd bij een hulpverleningssituatie agressief en gewelddadig tegen agenten. Toen daarop zijn woning werd gecontroleerd, werden een compleet wapenarsenaal en een flinke voorraad drugs gevonden.

 1. Nieuwsoverzicht | Gedaan met de aardbeienfile - GGD blundert opnieuw met vaccinatie-afspraken
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Gedaan met de aardbeien­fi­le - GGD blundert opnieuw met vaccinatie-afspraken

  De GGD heeft wéér een fout gemaakt bij het maken van vaccinatie-afspraken. Duizenden zeventigplussers die al een tijdstip hadden gereserveerd voor een prik, zijn afgebeld door de GGD GHOR. In ander nieuws: de gemeente Den Bosch zet een streep door de alcoholverkoop in strandpaviljoens en de verslagenheid in Bergen op Zoom is groot nu duidelijk is dat er veel ontslagen vallen bij Markiezenhof. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.
 1. Hoop bij noodleidend dierenpark De Oliemeulen na persconferentie: 'Maar het mag wel een stukje sneller'
  Play

  Hoop bij noodlei­dend dierenpark De Oliemeulen na persconfe­ren­tie: 'Maar het mag wel een stukje sneller'

 2. Ramadan tijdens corona: hoe gaan moskees om met de maatregelen?
  Play

  Ramadan tijdens corona: hoe gaan moskees om met de maatrege­len?