Volledig scherm
Stylist Mari van de Ven. © ANP

Mari en Tanja zijn volledig in de kerststemming en alles over de woordgrappen van de lama's

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

December is natuurlijk de maand waarin we allemaal wat meer en ongezonder eten. Al die kerstkransjes, oliebollen en chocoladeletters moeten toch op. Daarom neemt Gwen van Poorten het er ook lekker van en laat ze ons zien dat je je er in december ook absoluut niet voor moet schamen. 

Ha-ha de woordgrap. Wat zouden we toch zonder moeten. Nou de Lama's hebben ze helemaal niet nodig hoor om grappig te zijn. Of toch wel? Wat vindt Jeroen van Koningsbrugge er zelf eigenlijk van?

9 jaar oud alweer! Die kleine Angel van Lucille Werner. Wat een schatje zeg. En dat ook nog een dag na Sinterklaas, twee keer feest dus!

Als er iemand kan genieten van al zijn fans, dan is het Rico Verhoeven. Zijn allereerste fan dag was dan ook een groot succes en dat deelt hij graag met al zijn volgers.

Het was een dreamteam maar ze hebben niet gewonnen. Desalniettemin zijn Froukje de Both en Tanja Jess in uiterste kerstsferen donderdagmiddag bij Skyradio.

Ook Mari van de Ven houdt wel van een beetje kerstsfeer. Daarom was ook hij te vinden bij Skyradio met óók al een gouden team!

Wat ziet het er toch uit als een grote, blije, gezellige familie daar bij QMusic. Domien Verschuuren is er nog niet heel erg lang werkzaam maar voelt zich er overduidelijk méér dan welkom. Knus hoor, omringd door al die andere kersttruien. 

Voor al uw vragen over het klimaat: Jesse Klaver. Vandaag beantwoordt hij alle moeilijke vragen over de super ambitieuze klimaatwet van GroenLinks.

Zou je meer willen zien van Máxima en Trump samen? Of zie je die twee liever niet op een foto? Marc van der Linden in ieder geval wel hoor. Hij wordt er blij van zo te zien. Net als Trump overigens.

De nog-te-lezen stapel van schrijfster Esther Verhoef groeit hard. Ze heeft de laatste tijd dan ook alleen maar tijd gehad voor folders over kozijnen en kranen...Welk boek moet ze als eerste gaan lezen?

Stylish als altijd. Modeontwerpster Lonneke Nooteboom staat te stralen op haar mooie goude laarsjes. 

Dat Sinterklaas een voorkeur heeft voor een bepaalde voetbalclub mag natuurlijk. Maar bij cabaretier Leon van der Zanden ligt het er wel heel erg dik bovenop dat de goedheiligman gek is op PSV. Zijn kinderen worden er mee overspoeld.

Het zijn drukke tijden voor de zusjes van OG3NE. Vanaf september 2019 toeren de Fijnaartse dames langs zestig theaters in Nederland met een nieuwe show. Lisa, Amy en Shelley Vol treden in de Sweet Harmony tour op met een liveband.

Op de valreep wenste Sylvie Meis ons nog een fijne nachtrust gisteravond. En dat deed ze samen met model Tahnee Christin, beide in weinig verhullende slaapkledij. Sweet dreams!