Volledig scherm
Duncan Laurence. © ANP

Máxima uitgelachen en Rico is underdressed

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag ververst.

Hij is nu al legendarisch, de toch ook een beetje Tilburgse Duncan Laurence, ofwel Duncan de Moor. Nooit eerder deed een Nederlandse songfestivaldeelnemer het zo goed bij de bookmakers. De zanger uit Hellevoetsluis smeedt het ijzer als het heet is en kondigt nu alvast zijn tour aan, dwars door Europa.

Tanja Jess is apetrots op haar ‘baby’, die vandaag zestien jaar is geworden. Ze post dan ook uitbundig kiekjes op Instagram. Of haar 'baby’ er zo blij mee is, is de vraag. Hij kijkt een tikje opgelaten.

Máxima werd er nog een beetje mee uitgelachen, toen ze ze droeg tijdens een staatsbezoek, maar als Lonneke Nooteboom ze draagt, weten wij het wel. Badslippers zijn de must heave voor dit seizoen. 

Ja, wiens fout is dat, Rico Verhoeven? Op een feestje verschijnen in de foute kleding, want van deze outfit kun je met de beste wil van de wereld geen casual chic maken. Maar ach, wat maakt het uit? Met zo'n glimlach kom je echt wel binnen.