Volledig scherm
2019-03-27 23:42:38 ROTTERDAM - Michael van Gerwen viert zijn overwinning tegen Peter Wright tijdens de Premier League Darts in Ahoy. ANP BAS CZERWINSKI © ANP

Michael van Gerwen viert dubbel feest en Beertje van Beers is een cowboy

BRABANTBYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Beertje van Beers is in het Wilde Westen. Niet alleen de omgeving die op het kiekje te zien is zou niet misstaan in een cowboyfilm, ook haar outfit past prima in het plaatje.  

Dubbel feest voor Michael van Gerwen. Gisteren schreef hij de German Darts Grand Prix op zijn naam, over twee dagen blaast hij dertig kaarsjes uit. 

Lonneke Nooteboom heeft het er maar druk mee. Na een tripje naar Portugal moet ze vandaag haar koffers uitpakken en wasjes draaien. En dat alles in een 'relax outfit'. 

Werp je een blik op de Instagram-pagina van La Fuente, dan zie je heel veel mooie auto’s voorbij komen. Vandaag een nieuwe dag, met een nieuw kiekje van weer een nieuwe auto.